opadanje kose..pomagajte

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
westham
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 3:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

opadanje kose..pomagajte

Post od westham »

sada je 4 ujutru...ja sam na internetu i rekao sam sebi da uradim bar nesto korisno...Ovako stoje stvari...imam 17god,i kosa mi uzasno mnogo opada sa glave...pod svetlom skoro da vidim svoju kozu...koristio sam onaj sprej protiv saboreje i peruti ali nista ne pomaze..pa neke cajeve glupave,a ni oni nista...cini mi se da sve sto vise koristim te stvari...kosa mi vise opada...oduvek sam imao perut...ali sad ga nemam u kosi...nego na kozi...onako tvrd. moras da ga grebes da bi se skinuo...mnogo sam koristio gel...moram da priznam...3-4 godine...i ne mogu da provalim da li mi kosa opada prirodno ili zbog tog gela koji sam stavljao(crko onaj i ko ga izmisli)!!!razmisljam da se osisam na celavo pa da pustim da mi opet poraste...ne znam koliko bi to bilo dobro....doktori POMAGAJTE!!!! ako budem celav...ja ne znam sta cu da radim...a tako mi dobro ide na ljubavnom planu....
aa
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Neophodno je da se javite koznom lekaru (dermatologu) zbog problema sa opadanjem kos ei formiranjem skvamoznih nbaslaga na kozi koje opisujete. Jedino on moze da ustanovi da li se i o kokvvom se poremecaju radi i koja je terapija neophodna. Vrlo je moguce da Vam fali nesto iz spektra B vitamina koji su odgovorni za adekvatan rast i kvalitet kose, kao i perut i kvalitet koze.

Javite se sto pre lekaru, nemojte se sami leciti, ne gubite vreme.
Odgovori