Oosip po koži
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Oosip po koži
Ja sam novi član i želim da pozdravim sve članove foruma i naravno da postavim pitanje koje me muči ovih dana. Majka sam dečaka od 13 godina.Prošlog četvrtka je dobio temperaturu 38.7C,tako da je ona varirala od 37.4 do 38.7.Odvela sam ga kod lekara,pošt nije imao nikakvih simptoma,čak ni crveno grlo rekla je da je najverovatnije to virusno i da se javimo za dva dana,temperatura nije prestajala do ponedeljka da bi mu se tad pojavio osip po koži prvo u predelu grudi a zatim lica i vrata da bi se ovih dana proširio po rukama i nogama.Doktorka i dalje tvrdi da to nije ništa,da taj osip izbija kad prestaje temperatura i da se ne brinem. Njega taj osip i svrbi i slabo se povlači,doktorka i dalje tvrdi da to nije ništa, ali sam ja kao majka veoma zabrinuta.Insistirala sam da odemo do kožnog lekara ali ona kaže da za to nema potrebe i da je to samo virusno.Radili smo i leukocite,taj nalaz je uredan. Veoma sam zabrinuta, da li su možda boginje koje je preležao još u obdaništu ili nešto drugo? Ako je neko imao slično iskustvo neka mi se javi! 

Re: Oosip po koži
Ako je decko prelezao boginje, onda boginje sigurno nisu, ali moze da bude alergija. Je l alergican na nesto ili je li imao ranije alergiju (na ujed mozda i sl.)?
Preležao je boginje još dok je bio mali,ima alergija na polen i grinju ali nikada nije imao alergija po koži.Nikada do sada nije imao alergiju na ujed.Sada mu je bolje ali mu se još sasvim nije povuklo,ima crvenilo po koži. Hvala na razumevanju i odgovoru.Marijaft napisao:Ako je decko prelezao boginje, onda boginje sigurno nisu, ali moze da bude alergija. Je l alergican na nesto ili je li imao ranije alergiju (na ujed mozda i sl.)?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 3:48 pm
Osip može da se javi kao neželjeni efekat sirupa za obaranje temperature.