Dakle, pre nekih deset meseci mi se pojavila krv u stolici (svetle boje) sto me je uplasilo jako, ali kada sam primetio da se to vise nije pojavljivalo, strah je prestao.. Onda negde u maju tj. u drugoj polovini meseca meni se opet pojavljuje krv (svetle boje) u stolici koja me je "njakala" celo leto. Tata mi je rekao da je to zbog toga sto imam tvrdju stolicu i sto jedem puno slatkisa. Bolove nisam imao. Kada sam otisao na upis, sve profesorke koje su me videle bile su u fazonu: "Nenade, zasto si tako omrsao?" Mene je to malo uplasilo, ali opet tata mi kaze da je to zbog toga sto nisam puno jeo tokom leta i sto sam cak i propustao neke obroke. Ja odlucim da ga poslusam, a ,iskreno, nisam ni smeo otici lekaru (ne zbog toga sto ga se "bojim", vec zato sto nisam smeo da cujem sta je u pitanju). Inace, krv u stolici mi se nije pojavljivala od kada poceh da idem u toalet skoro svaki dan, ali opet nikad me nije teralo u WC, vec kad osetim da je stolica blizu analnog otvora ja odem pa "guram". I tako je to bilo neko vreme dok ne primetih da mi je leva strana stomaka malo uvecana, kao da nesto ima tu. Takodje, primetio sam da kada se "ispraznim" onda mi je stomak u redu, ali kada se najedem ta leva strana je prosto veca. I ,takodje, zaboravih da kazem da mi se nekad pojavljivala kao neka gnoj, sluz, ne znam ni ja sta je.. E sad, pitanje je KOJI PROBLEM IMAM? Sta mi vi preporucujete?