Pitanje za Vas:
Moja devojka je imala kondilome,isla je na skidanje i zavrsila to.Da li mi smemo da imamo odnose odmah ili treba praviti pauzu nekoliko meseci? Koliko je to za mene bezbedno? Da li ona u sebi ima taj virus dozivotno? Ja sam radio bris,davao krv i mokracu i sve je ok. Da li ona moze da mi ga prenese sada nakon sto su joj uklonjeni?
Sta mi savetujete?
ODNOSI nakon skidanja kondiloma???
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 10:55 pm
Posle skidanja kondiloma odnose ne bi trebalo da imate narednih mesec dana, dok joj sve to na zaraste,a nakon toga obavezno sa kondomom narednih 6 meseci...
I da,koliko sam obavestena je da ona taj virus sada ima u sebi,i moze ponovo da se aktivira prilikom pada imuniteta,nervoze,stresa i sl...Mada ja ne znam koliki je procenat vracanja kondiloma...
Muskarci ih mnogio teze dobijaju od zena, eto ona je imala ali nije uspela da ti ih prenese...tako da nemoj da brines....
Samo kada osecate da je kod nekoga doslo do pada imuniteta,da ste nesto bolseljivi i slicno,obavezno kondom...
Eto to je ono sto bih ja kao laik mogla da ti kazem...
I da,koliko sam obavestena je da ona taj virus sada ima u sebi,i moze ponovo da se aktivira prilikom pada imuniteta,nervoze,stresa i sl...Mada ja ne znam koliki je procenat vracanja kondiloma...
Muskarci ih mnogio teze dobijaju od zena, eto ona je imala ali nije uspela da ti ih prenese...tako da nemoj da brines....
Samo kada osecate da je kod nekoga doslo do pada imuniteta,da ste nesto bolseljivi i slicno,obavezno kondom...
Eto to je ono sto bih ja kao laik mogla da ti kazem...