Odlazak na bazen u trudnoci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Odlazak na bazen u trudnoci
Da li je pametno dok sam u drugom stanju da odlazim na bazen? Mislim prvenstveno na prenosne bolesti koje mogu da zaradim preko vode a takodje me brinu i sastojci koji se dodaju vodi kao sto je hlor ili sta vec..
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
U 24 nedelji sam trudnoce i idem redovno na bazen. To dozivljavam kao pravu relaksacijü i videla sam da ima cak i nekih kurseva za trudnice koji se organizuju na bazenu. Moja lekarka mi je to preporucila, a i u svim knjigama koje sam do sad citala o plivanju se jako pohvalno govori. Druga stvar je sto ja zivim u Nemackoj i ovde su bazeni jako cisti. Da li je takav slucaj i sa bazenima u Srbiji ne znam. U svakom slucaju ovde je to omiljeni oblik rekreacije trudnica. Posebno u poslednjim nedeljama kada zena vec oteza, jer se na taj nacin malo rasterecuje kicma.
Doduse pre par nedelja sam se vratila iz Beograda, gde se izgleda na trudnocu jos uvek gleda kao na to da si bolestan. Svi zivi su se potpuno frapirali kad su culi da ne lezim, ne mirujem, da radim, idem na bazen, bavim se umereno sportom.... Rekla bih sto ljudi sto cudi. No u svakom slucaju meni se aktivan zivot trudnice (naravno ukoliko je trudnoca normalna bez komplikacija) mnogo vise dopada!
Doduse pre par nedelja sam se vratila iz Beograda, gde se izgleda na trudnocu jos uvek gleda kao na to da si bolestan. Svi zivi su se potpuno frapirali kad su culi da ne lezim, ne mirujem, da radim, idem na bazen, bavim se umereno sportom.... Rekla bih sto ljudi sto cudi. No u svakom slucaju meni se aktivan zivot trudnice (naravno ukoliko je trudnoca normalna bez komplikacija) mnogo vise dopada!
Re: Odlazak na bazen u trudnoci
O ne, nije to trebalo da kazes, mislim da ce Besana ovo jedva da doceka...mia83 napisao:a takodje me brinu i sastojci koji se dodaju vodi kao sto je hlor ili sta vec..