odgovorite mi samo ovo da znam
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
odgovorite mi samo ovo da znam
zasto kada pijem vodu jedem stucam ili podrignem stalno tako ima jedno 3 meseca e a jqa od tada drzim dijeti i nepijem alkuhol i gazirane sokove i dalje stucam i podrigujem sta moze da bude toi imam neke male transaminaze rekli nije opasno uopste 56
a imam pocetak cira na zeludcu i to reki nije opasno sta vi mislite
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 11:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To pitanje si postavio jedanput. http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=23461
Sto ga postavljas opet?
U medjuvremenu nauci pravopis, gramatiku, obrati paznju na interpunkciju (isidora, i mene to izludjuje najvise). A za stucanje obrati se svom lekaru, vidis da ovde ne mozes da dobijes odgovor.

Sto ga postavljas opet?
U medjuvremenu nauci pravopis, gramatiku, obrati paznju na interpunkciju (isidora, i mene to izludjuje najvise). A za stucanje obrati se svom lekaru, vidis da ovde ne mozes da dobijes odgovor.

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Re: odgovorite mi samo ovo da znam
Evo ja pronadjoh na jednom sajtu ,pa cu pastovati ,mozda pomogne nekom ?biberak napisao:zasto kada pijem vodu jedem stucam ili podrignem stalno tako ima jedno 3 meseca e a jqa od tada drzim dijeti i nepijem alkuhol i gazirane sokove i dalje stucam i podrigujem sta moze da bude toi imam neke male transaminaze rekli nije opasno uopste 56

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Pa eto Skituljac, upravo si i otkrila suštinu 99% lekova protiv štucanja: trik je samo u tome da se snažno skoncentrišeš na nešto drugo i štucanje prestane samo od sebe. Otud i svi ti nemogući zadaci tipa ispijanje čaše vode sa suprotne strane, ispijanje čaše vode naglavačke, plašenje, kockice leda za vrat itd. Zaustavljanje vazduha ponekad pomaže jer je štucanje prvi komšija disanja.
Da, to je kao kad te boli zub a ti se raspalis po nozi, odma' prebacis bol na drugo mesto
!
Izvinjavam se zbog vishe blogova uzastopno.samo videh na jednom sajtu,pa reko mozda pomogne?
Prijatno!!!!
Da, to je kao kad te boli zub a ti se raspalis po nozi, odma' prebacis bol na drugo mesto

Izvinjavam se zbog vishe blogova uzastopno.samo videh na jednom sajtu,pa reko mozda pomogne?

Prijatno!!!!

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
Slazem se ,ja mislim takodje da se naguta vazduha ,brzo gutanje bez zvakanja a i izpijanje technosti, onako shto bih rekli halapljivogirl_from_nowhere napisao:Mozda zato sto se nagutas vazduha...

Pozdrav!!!!!!!!

Neruda
bas dobar odgovormikalja napisao:Slazem se ,ja mislim takodje da se naguta vazduha ,brzo gutanje bez zvakanja a i izpijanje technosti, onako shto bih rekli halapljivogirl_from_nowhere napisao:Mozda zato sto se nagutas vazduha...Polako zvaci zalogaje i isto tako gutaj .Ne trpaj u sta drugi zalogaj a da prvi nije ni skliznuo niz grlo.Vodu ili technost takodje treba umereno piti .Zna biti jako neugodno kad kap technosti ode sa strane i zagrcnesh se .Zato poolako
![]()
Pozdrav!!!!!!!!