NUTRICIONISTA
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
NUTRICIONISTA
Ne mogu da se setim pod kojom sifrom je nutricionista? Predlozio sam adminu da otvori i taj podforum i objasnio mu da imamo ovde izvrsnog nutricionistu te da bi bilo svrsishodno i u opstem interesu da ga postavi za urednika podforuma.
Admin se slozio ali mi trazi da mu kazem ko je to na forumu, pa istog tj istu molim da se javi adminu na pp!
Pozdrav!
Admin se slozio ali mi trazi da mu kazem ko je to na forumu, pa istog tj istu molim da se javi adminu na pp!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Moze biti ali nije stavila zanimanje na profilu?
Sada se setih da mi je drzala nekakvo predavanje oko uzimanja kvasca za nabacivanje misicne mase....
Ma, ako nju ne interesuje da ima i vodi svoj podforum, ne mogu ja da je trazim, dosta od mene sto sam je predlozio i stavio novu temu velikim slovima, pa ako zeli neka se javi.
Sada se setih da mi je drzala nekakvo predavanje oko uzimanja kvasca za nabacivanje misicne mase....
Ma, ako nju ne interesuje da ima i vodi svoj podforum, ne mogu ja da je trazim, dosta od mene sto sam je predlozio i stavio novu temu velikim slovima, pa ako zeli neka se javi.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Ali ste nutricionista a podforum bi se i zvao NUTRICIONIZAM!
Ne vidim u cemu je problem?
Ne vidim u cemu je problem?
Ma hoce, samo da se jos malcice necka

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=16931
@draganvma
Cao, ovde pises o nutricionisti, a pominjes i neuropsihijatra ?
Ja bih se zadrzla na ovom drugom, jer je tema zakljucana vec dugo, a ljudi se snalaze i pisu po drugim temama.
Zasto ne kontaktiras admina u vezi sa ovim, da pita neuropsihijatra da li hoce da se prihvati duznosti moderatora ?
Pozdrav
@draganvma
Cao, ovde pises o nutricionisti, a pominjes i neuropsihijatra ?
Ja bih se zadrzla na ovom drugom, jer je tema zakljucana vec dugo, a ljudi se snalaze i pisu po drugim temama.
Zasto ne kontaktiras admina u vezi sa ovim, da pita neuropsihijatra da li hoce da se prihvati duznosti moderatora ?
Pozdrav

Pa, ovo je jos aktuelno..... ?
Jer, svakistudent medicine bi mi popovao, a obican lekar ne moze znati bolje od mene jer prosto nema vremana da to stalno proucava kao sto ja to cinim.
Bas bih volela da vidim nekoga ko ce se kao specijalista javiti i ovde DZABAKA deliti savete!
Nema sanse! Jedino ako se lazno predstavi, kao sto se ovde to cesto i cini!!!
... kada se setim velikog gospodina Pfafa koji je jedno vreme radio za Bozen (vise to ne radi, na moju radost)..... postujem ga i dalje vrlo, pionir u ovoj oblasti!
Moj kum, urolog, nije hteo da virne (kada sam mu pokazivala) ovde i kaze koju rec ("nema vremena") na Urologiji.
Ukratko necete ovde naci neke specijaliste!!!!!
Kada je sajt poceo, bila je samo razmena iskustava.
Inace, ja se sada bavim nekretninama sto mi (nam) uspesno ide, pa redje ovde zalazi, na zalost.
--------
A sto se tice psihijatrije, ja sam jako upucen kada i zasto je bilo to zatvaranje (jer sam u to bila umesana na neki nacin).... vrlo delikatno je drzati pod kontrolom tu sekciju, posebno jer su tu bili ubaceni vrlo vesti ljudi koji su zloupotrebljavali stanja odredjih ljudi... jedna grupa koja je obucena za oderedjena vrbovanja... ima tu puno da se prica o tome i ta sekcija nije zakljucana slucajno i mozda je najbolje da tako i ostane!
Najbolje!
pozdrav svima saljem
Evo zbog ovoga gore napisanoga mi ne pada na pamet da sebi otezavam zivot iako je ishrana moja preokupacija vise od 30 godina!severus napisao:Ja mislim da je za to bio poseban smer na visoj medicinskoj, postoji i varijanta 6 godina medicine,pa specijalizacija iz higijene 3 godine,pa subspecijalizacija iz ishrane zdravih i bolesnih 1 godinu pa vi vidite.
Jer, svakistudent medicine bi mi popovao, a obican lekar ne moze znati bolje od mene jer prosto nema vremana da to stalno proucava kao sto ja to cinim.
Bas bih volela da vidim nekoga ko ce se kao specijalista javiti i ovde DZABAKA deliti savete!
Nema sanse! Jedino ako se lazno predstavi, kao sto se ovde to cesto i cini!!!
... kada se setim velikog gospodina Pfafa koji je jedno vreme radio za Bozen (vise to ne radi, na moju radost)..... postujem ga i dalje vrlo, pionir u ovoj oblasti!
Moj kum, urolog, nije hteo da virne (kada sam mu pokazivala) ovde i kaze koju rec ("nema vremena") na Urologiji.
Ukratko necete ovde naci neke specijaliste!!!!!
Kada je sajt poceo, bila je samo razmena iskustava.
Inace, ja se sada bavim nekretninama sto mi (nam) uspesno ide, pa redje ovde zalazi, na zalost.
--------
A sto se tice psihijatrije, ja sam jako upucen kada i zasto je bilo to zatvaranje (jer sam u to bila umesana na neki nacin).... vrlo delikatno je drzati pod kontrolom tu sekciju, posebno jer su tu bili ubaceni vrlo vesti ljudi koji su zloupotrebljavali stanja odredjih ljudi... jedna grupa koja je obucena za oderedjena vrbovanja... ima tu puno da se prica o tome i ta sekcija nije zakljucana slucajno i mozda je najbolje da tako i ostane!
Najbolje!
pozdrav svima saljem
1. Javio sam adminu, pitao me je pod kojim su siframa doticne, pa sam mu i to javio a pored toga i pokrenuo ovu temu....dosta od mene.
2. Predlog je bio iz najboljih namera, znajuci da nije lako naci visokoobrazovan profil nutricioniste u smislu zavrsene subspecijalizacije
3. Dami o kojoj je rec mogu samo da porucim da na forumu ima i takvog kadra u koji ona ne veruje ili veruje da se lazno predstavljaju, na zalost isti zaista rade za dzabe ali ne preko nedelje vec samo vikendom zbog brojnih obaveza.
Ima jos uvek onih koji nesto odrade i za dz.!