NUTRICIONISTA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

NUTRICIONISTA

Post od draganvma »

Ne mogu da se setim pod kojom sifrom je nutricionista? Predlozio sam adminu da otvori i taj podforum i objasnio mu da imamo ovde izvrsnog nutricionistu te da bi bilo svrsishodno i u opstem interesu da ga postavi za urednika podforuma.
Admin se slozio ali mi trazi da mu kazem ko je to na forumu, pa istog tj istu molim da se javi adminu na pp!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Da nutricionista nije slucajno osoba pod nickom danka??
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Moze biti ali nije stavila zanimanje na profilu?
Sada se setih da mi je drzala nekakvo predavanje oko uzimanja kvasca za nabacivanje misicne mase....
Ma, ako nju ne interesuje da ima i vodi svoj podforum, ne mogu ja da je trazim, dosta od mene sto sam je predlozio i stavio novu temu velikim slovima, pa ako zeli neka se javi.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Stvarno sam pocastvovana i zahvaljujem se. :)
Ali taj podforum bi trebalo da vodi lekar. Ja nisam lekar.

Veliki pozdrav
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Ali ste nutricionista a podforum bi se i zvao NUTRICIONIZAM!
Ne vidim u cemu je problem?
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

DA

Post od evelina »

Danka,

Kazite DA.
micaaaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od micaaaa »

Hajde,pristanite! :D
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
ajles
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 13, 2008 7:16 pm

Post od ajles »

Da, Danka, molimo vas pristanite, ima nas kojima bi mnogo značilo vaše mišljenje i pomoć.Npr., ja imam veče želudčane tegobe i mnogo bi mi pomogla vaša pomoć i preporuka o pravilnoj ishrani, s obzirom na moju dijagnozu.
Nadam se da ćete uslišiti naše molbe.
Srdačan pozdrav! :lol:
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Ma hoce, samo da se jos malcice necka :wink: :lol: :D :wink:
MilanV
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 23, 2008 12:25 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od MilanV »

A, šta ja da radim sa želudačnom kilom? :-?

E, Danka, Danka, Daanka, reci mi Daanka...
Ako ne znaš kuda ideš, bilo gde da stigneš na pogrešnom si mestu...
Biljana9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 12:27 am

Post od Biljana9 »

Zanima me kako se stice zvanje nutricioniste i dijeteticara, tj. sta(koji fakultet) treba zavrsiti u ovom slucaju?
Unapred hvala za sve korisne informacije.
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Ja mislim da je za to bio poseban smer na visoj medicinskoj, postoji i varijanta 6 godina medicine,pa specijalizacija iz higijene 3 godine,pa subspecijalizacija iz ishrane zdravih i bolesnih 1 godinu pa vi vidite :wink: .
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=16931

@draganvma
Cao, ovde pises o nutricionisti, a pominjes i neuropsihijatra ?
Ja bih se zadrzla na ovom drugom, jer je tema zakljucana vec dugo, a ljudi se snalaze i pisu po drugim temama.
Zasto ne kontaktiras admina u vezi sa ovim, da pita neuropsihijatra da li hoce da se prihvati duznosti moderatora ?
Pozdrav :wink:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Pa, ovo je jos aktuelno..... ?

severus napisao:Ja mislim da je za to bio poseban smer na visoj medicinskoj, postoji i varijanta 6 godina medicine,pa specijalizacija iz higijene 3 godine,pa subspecijalizacija iz ishrane zdravih i bolesnih 1 godinu pa vi vidite :wink: .
Evo zbog ovoga gore napisanoga mi ne pada na pamet da sebi otezavam zivot iako je ishrana moja preokupacija vise od 30 godina!
Jer, svakistudent medicine bi mi popovao, a obican lekar ne moze znati bolje od mene jer prosto nema vremana da to stalno proucava kao sto ja to cinim.

Bas bih volela da vidim nekoga ko ce se kao specijalista javiti i ovde DZABAKA deliti savete!
Nema sanse! Jedino ako se lazno predstavi, kao sto se ovde to cesto i cini!!!

... kada se setim velikog gospodina Pfafa koji je jedno vreme radio za Bozen (vise to ne radi, na moju radost)..... postujem ga i dalje vrlo, pionir u ovoj oblasti!

Moj kum, urolog, nije hteo da virne (kada sam mu pokazivala) ovde i kaze koju rec ("nema vremena") na Urologiji.

Ukratko necete ovde naci neke specijaliste!!!!!
Kada je sajt poceo, bila je samo razmena iskustava.

Inace, ja se sada bavim nekretninama sto mi (nam) uspesno ide, pa redje ovde zalazi, na zalost.
--------

A sto se tice psihijatrije, ja sam jako upucen kada i zasto je bilo to zatvaranje (jer sam u to bila umesana na neki nacin).... vrlo delikatno je drzati pod kontrolom tu sekciju, posebno jer su tu bili ubaceni vrlo vesti ljudi koji su zloupotrebljavali stanja odredjih ljudi... jedna grupa koja je obucena za oderedjena vrbovanja... ima tu puno da se prica o tome i ta sekcija nije zakljucana slucajno i mozda je najbolje da tako i ostane!
Najbolje!

pozdrav svima saljem
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

1. Javio sam adminu, pitao me je pod kojim su siframa doticne, pa sam mu i to javio a pored toga i pokrenuo ovu temu....dosta od mene.
2. Predlog je bio iz najboljih namera, znajuci da nije lako naci visokoobrazovan profil nutricioniste u smislu zavrsene subspecijalizacije
3. Dami o kojoj je rec mogu samo da porucim da na forumu ima i takvog kadra u koji ona ne veruje ili veruje da se lazno predstavljaju, na zalost isti zaista rade za dzabe ali ne preko nedelje vec samo vikendom zbog brojnih obaveza.
Ima jos uvek onih koji nesto odrade i za dz.! :wink: Pozdrav!
Odgovori