Novogodisnji i Bozicni praznici

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
tria
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 07, 2017 12:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Novogodisnji i Bozicni praznici

Post od tria »

Hristos se rodi!
Srecan Bozic svima koji slave!
Imam 18 godina i vrlo sam visok i krupan.Za nogu godinu sam bio na nekoj zurci na kojoj sam se napio bas dobro (nisam povracao) i takodje za reprizu.Evo od reprize do sada se osecam cudno.Osecam kao da ne mogu da se koncentrisem na neku stvar,kao da sam malo pijan.Vrlo je tesko objasniti osecaj ali ko ga je iskusio zna kakav je.Imam osecaj kao da sam odsutan i kada popijemo malo alkohola (gutalj piva je u pitanju) osetim se pijano kao da sam popio mnogo vise.Citao sam po nekim stranim forumima da ovo stanje moze da dovede do kome :( Ako neko ima iskustva sa ovakvom stvarima da me posavetuje jer sam jako uplasen.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Novogodisnji i Bozicni praznici

Post od aaaca »

Заиста се роди! Срећан Божић и теби.

Зезнуо си јетру. Сада без алкохола бар годину дана. Избаци сва пића осим чисте воде и лимунаде док се не очистиш.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

zeznuo jetru za dva dana... slusaj ti ovog acu hahahaha jbo. te kad neko tako lupeta , a ne zna ni sta lupeta
tria
Novi član
Novi član

Post od tria »

Nije problem izbaciti alkohol,nego da li imaju neki lekovi ili mozda mleko moze da pomogne da se skloni ovaj osecaj posto ce sada skola a meni se bas ne ide ovakav u skolu.
dragicadragica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 06, 2017 7:35 pm

Post od dragicadragica »

Srecan Bozic i tebi.
Nadam se da se do danas tvoje opijeno stanje regulisalo, ako nije do srede ce sigurno, pa onda mozes bezbrizno u skolu. Uzivaj u svojoj mladosti, bice sve u redu
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

tria napisao:Nije problem izbaciti alkohol,nego da li imaju neki lekovi ili mozda mleko moze da pomogne da se skloni ovaj osecaj posto ce sada skola a meni se bas ne ide ovakav u skolu.
Само можеш да пијеш пуно чисте воде и чајева.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

slusaj ti ovog intelektualca acu ... decko pio dva dana i ZEZNUO JETRU ... buraz jel ti imas doktorat iz lupanja ? to kao kad bi rekao... pusio si dva dana cigarete, dobio si rak pluca...
tria
Novi član
Novi član

Post od tria »

Eto mene da postavim napredak.Stanje je malo bolje,ne osecam se toliko lose,mozda sam se navikao na ovo stanje :lol: Jos uvek osecam da gubim koncentraciju i zaboravljam sitnice (verovatno to nisam spomenuo u prvom postu) ali se navikavam.Kad mogu oni alkoholicari da budu pijano 24/7 mogu i ja da izdrzim mesec dana ovakav :wink: Poceo sam uzimati mleko da malo ubrzam detoksikaciju celog organizma,nadam se da ce pomoci barem malo.Pretrazivao sam internet malo i nasao sam nesto sto se zove masna jetra koja opisuje moje simptome (kaze da moze da se desi od uzimanje alkohola u kratkim vremena kim periodu).Mozda i nije tako lose osecati se pripito stalno :D
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Млеко помаже код тровања металима. У твом случају можеш да помогнеш јетри ако пијеш сурутку, а можеш да пробаш и са расолом.

А ти Давиде боље ћути јер не знаш шта су грами и милиграми. Све остало за тебе је превисока наука.
Odgovori