Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Hristos se rodi!
Srecan Bozic svima koji slave!
Imam 18 godina i vrlo sam visok i krupan.Za nogu godinu sam bio na nekoj zurci na kojoj sam se napio bas dobro (nisam povracao) i takodje za reprizu.Evo od reprize do sada se osecam cudno.Osecam kao da ne mogu da se koncentrisem na neku stvar,kao da sam malo pijan.Vrlo je tesko objasniti osecaj ali ko ga je iskusio zna kakav je.Imam osecaj kao da sam odsutan i kada popijemo malo alkohola (gutalj piva je u pitanju) osetim se pijano kao da sam popio mnogo vise.Citao sam po nekim stranim forumima da ovo stanje moze da dovede do kome Ako neko ima iskustva sa ovakvom stvarima da me posavetuje jer sam jako uplasen.
Nije problem izbaciti alkohol,nego da li imaju neki lekovi ili mozda mleko moze da pomogne da se skloni ovaj osecaj posto ce sada skola a meni se bas ne ide ovakav u skolu.
Srecan Bozic i tebi.
Nadam se da se do danas tvoje opijeno stanje regulisalo, ako nije do srede ce sigurno, pa onda mozes bezbrizno u skolu. Uzivaj u svojoj mladosti, bice sve u redu
tria napisao:Nije problem izbaciti alkohol,nego da li imaju neki lekovi ili mozda mleko moze da pomogne da se skloni ovaj osecaj posto ce sada skola a meni se bas ne ide ovakav u skolu.
slusaj ti ovog intelektualca acu ... decko pio dva dana i ZEZNUO JETRU ... buraz jel ti imas doktorat iz lupanja ? to kao kad bi rekao... pusio si dva dana cigarete, dobio si rak pluca...
Eto mene da postavim napredak.Stanje je malo bolje,ne osecam se toliko lose,mozda sam se navikao na ovo stanje Jos uvek osecam da gubim koncentraciju i zaboravljam sitnice (verovatno to nisam spomenuo u prvom postu) ali se navikavam.Kad mogu oni alkoholicari da budu pijano 24/7 mogu i ja da izdrzim mesec dana ovakav Poceo sam uzimati mleko da malo ubrzam detoksikaciju celog organizma,nadam se da ce pomoci barem malo.Pretrazivao sam internet malo i nasao sam nesto sto se zove masna jetra koja opisuje moje simptome (kaze da moze da se desi od uzimanje alkohola u kratkim vremena kim periodu).Mozda i nije tako lose osecati se pripito stalno