Da li je normalno....?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Da li je normalno....?
Da li je normalno da muskarac(heteroseksualac) oseca seksualno uzbudjenje prilikom dodirivanja anusa tokom seksualnog odnosa sa zenom? Molim za odgovore ili slicna iskustva...
Re: Da li je normalno....?
Јесте, нормално је. Све зависи од осетљивости његових појединих ерогених зона. Зашто би уши биле резервисане за жене, а анус за педере?
Hvala na odgovoru...u vezi sam vec 2 i po godine,imamo po mom misljenju dobar,i vise nego dobar seksualni zivot,samo me je zabrinuo kada mi je to trazio...da navlazim prste i da mu stimulisem prstom anus u drugom rukom penis...jako sam se zabrinula...
Немој да се бринеш. Само обрати пажњу на хигијену. Веома често хламидија уме да из ануса оде тамо где не треба. Из искуства неких другара, знам да лечење траје јако дуго, а инфекција њоме може да изазове стерилитет.
Како ћеш да се снађеш око одржавање хигијене у тим тренуцима, немам појма.
Како ћеш да се снађеш око одржавање хигијене у тим тренуцима, немам појма.
Znam da hlamidija izaziva sterilitet,znam o tome dosta...meni je sam bilo bitno da li je to normalno,sto se psiholoske strane tice...
Ма јесте. Мада, то је само једно мишљење.
Само узми и негде погледај ерогене зоне и све ће ти бити јасно.

Devojko, sve je to u redu. Ne zaboravi da nije sve u seksu. Zajednički život se gradi na mnogo više ostalih elemenata: ljubav, razumevanje, saradnja, podrška itd.