normalna stolica sa nesvarenom hranom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

normalna stolica sa nesvarenom hranom

Post od salelegenda »

Poštovani hteo bih vas pitati sledeće...Pre oko četiri pet dana imao sam potpuno crnu stolicu nakon cega sam bio pomalo zabrinut.Nakon toga sam poceo vracati film sta sam jeo pre toga i setio se da sam dva dana pre toga jeo dosta dzigerice i tada sam bacio loptu na to.Pošto sam bio uplašen od tada pratim svaku stolicu posle nuzde.Uglavnom nemam proliv ali me stomak boli slabije pa se pitam od cega li je.Danas sam posle nuzde dobro osmotrio stolicu i primetio nesvarenu rizu koju sam jeo i kao semenke lubenice nepotpuno svarene bar tako iizgleda,crne boje .Pitanje je ustvari kad bi te crne tackice tj komadici u stolici bili ugrusci krvi bili to bilo specificno znaci videlo bi se da je krv ili je to u obliku crnih tackica tj velicine semena lubenice.Napomena je da sam jeo tri dana za redom lubenicu jexino juce nisam pa jeli moguce da se u crevima nalaze te semenke i da to nisu krvavi ugrusci...ako neko moze da mi pojasni bio bih mu zahvalan.Inace stolica je redovna normalne boje samo primecujem te cudne pojave u njoj...
Odgovori