Nokat na nozi, pomoc!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Un1qu3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 5:47 pm

Nokat na nozi, pomoc!

Post od Un1qu3 »

Zdravo svima, koliko sam trazio teme, nisam uspeo naci neke slicne mom problemu i tu jednu koju sam nasao je stara vec...

Naime, nokat na levoj nozi mi je crn skroz, vec duze vreme. Obicno me ne boli, samo kad se bavim nekim sportom ili nesto slicno tj. kad je pod nekim pritiskom.

Slicnu temu koju sam nasao o mom problemu, razlikuje to da su se ljudi zalili kako im je nokat odvojen od tkiva ili sta vec. Resenje toga je bilo pazljivo secenje i cekanje da ponovo izraste. Kod mene je situacija skroz normalna kada nokat miruje osim sto je crn. Reklo bi se da raste normalno itd.. ali mi je veliki problem da ne budem uopste fizicki aktivan zbog toga. Vucem ovaj problem vec par godina (3-4). Sve je pocelo otkad mi je bicikl pao po sred prsta, od tada mi je nokat skroz crn i to je vremenom prolazilo (kako je rastao)... sve do zimos kada je vec postao 95% beo tj. prosao skroz i kada sam otisao na fudbal.. Posle utakmice nokat mi je ponovo pocrneo ceo a nijedan direktan udarac nisam imao ili nesto slicno. I pre toga sam vec mnogo putao igrao itd, nikad me nije boleo i nikad se nije pogorsao iako mozda nije prosao skroz kako treba. Sad ne znam sta da radim, nisam bio uopste kod lekara prem da planiram jer ocigledno samim rastom nece da prodje. Zaboravio sam da kazem da na mestu gde nokat krece da raste, imam neke neravnine, kao da se naduo malo i ponekad imam kao crvene flekice, crtice, sta vec.. rekao bih da je to krvarenje ispod, podlivi neki, nesto... nisam pametan vise, zato pitam vas :D Da li postoji neki nacin, kako da negujem nokat, mazem s necim, nesto, sta god, da prodje? :)

Hvala unapred..
Odgovori