NOGE <---
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 13, 2016 7:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
NOGE <---
Ljudi poceo sam da idem u slanu sobu, nesto mi nije dobro sa sinusima, i to sad sam dosao i sta sam imao da vidim, covek do mene samo neku kiselinu osetim, sta se desava, covek skida cipele i boli ga kuurac na bosu nogu, i ona zena tamo nam daje, navlaci nam na noge i udjes u tu slanu sobu i pustaju ti so, znaju svi sta je slana soba jbg, pustaju so i onda ti kao bolje za sinuse , i ti sedis tamo jbg pola sata sedi nas deset, medjutim to nije moglo da se izdrzi, to je vonjalo na kiselinu to je haos bio, tu su ljudi poceli da se bune, jedna zena sa malim detetom kaze sta to bre smrdi, uskomesali se ljudi, znaci coveku smrde noge na kiselinu, i posle zavrsili smo to u slanoj sobi, sve izasli i ta vlasnic odmah ga ispratila , vraca se i prica nama izvanjava se on stalno dolazi to je neki profesor koji je u penziji on ne pere noge...kao ne valja voda ima hlora i on ne pere noge, oblaci noge na cipele, znaci oblaci noge na cipele u 21 veku, pa jebemm li ti majku da ti jebemm, kad sam ja poceo da se derem na njega, pickaa ti materina, smrdonogi govnaru, majku ti jebemm, dabogda te isis odveo pickaa ti materina, mamu ti jebemm dabogda ti vucic kupio stan u beogradu na vodi! Treba osnovati policiju za lose mirisne, i onda samo ono kao u totalni opoziv, policija za lose mirisne, neka bude broj 666, i dodje patrola sa kombijem njih cetvorica, samo ga utovare u carsave, tap! i u vodu ga potope 24 sata u sapunu da sedi i tamo nek ga lece... i uci se pustaju se filmovi,edukuju se to za sve vazi, i za smrdonoge i za smrdouste i za smrdopazuhe za sve kojima smrde, ima koji ne peru usi, meni sad sto se desilo za ovog smrdonogog pa ja sam popizdeo pa jebemm ti mater smrdonogi.. pa mamicu ti u pickuu jebem smrdonogi govnaru, dabogda ti vucic uzeo stan u beogradu na vodi i dabogda te isis odveo, mamu ti bre jebem