Nocno znojenje i jos simptoma

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
BgB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 07, 2013 1:13 am

Nocno znojenje i jos simptoma

Post od BgB »

Pozdrav, pre par dana sam uradila krvnu sliku, ne zivim u Srbiji vec na engleskom govornom podrucju. Imam niska bela krvna zrnca 3.52 x10(3)/uL (4.00 x10(3)/uL - 10.10 x10(3)/uL reference range), nizak hemoglobin 10.5 gm/dL (11-15.5 reference range),
od ostalih rezultata LDH 130 U/L (135-214 ref),
ALK POS 37 U/L (40-156 ref), VIT D 28.5 ng/mL (32-100 ref), ANTI-MICROSOMAL Ab. (THY.PEROX.) 173 IU/mL (<35 ref)

Otisla sam kod doktora jer sam imala bolove u donjem delu stomaka levi deo koji se sirio na bubrege.
Nocu, a sad i citav dan imam neko prozimanje jeze kroz organizam koje krece od glave i spusta se sve do listova nogu. Traje par sekundi, prestane i onda ubrzo krece ponovo. Kao kad je nekome hladno pa se najezi, ali to kod mene traje konstantno. Imam i nocno znojenje, iako nije vruce u prostoriji u kojoj spavam.

Ginekolog mi je uradio i PAP test koji je abnormalan, pa ne znam da li ima veze i sa tim.

Doktorka mi je rekla da ponovimo test krvi za dva meseca i nije mi dala nikakve dodatne informacije. Krenulo je i ubrzano lupanje srca, ali to nakon sto mi je saopstila da rezultati nisu dobri pa povezujem sa anksioznoscu.

Ukoliko ima neko da da savet, ili bar da me malo umiri:) jer ne znam kako cu izdrzati dva meseca do sledeceg vadjenja krvi.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Nocno znojenje i jos simptoma

Post od aaaca »

Мени је то типично за вирусну инфекцију: ниски леукоцити, језа. Ноћно знојење може да буде последица много ствари.
Odgovori