Nocno smrzavanje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Nocno smrzavanje

Post od girl_from_nowhere »

Svako vece kad legnem da spavam, posle nekih pola sata pocinjem da drhtim i jezim se koliko mi je hladno, i to traje nekih 15ak minuta i onda obicno zaspim :-? Napominjem da je temperatura u sobi uvek 20-21 stepen a ja pokrivena sa jorganom i dva cebeta. U toku noci je sve ok jedino se ujutru nekad probudim oznojana i zbacim sve te slojeve sa sebe.

Da li mozda znate zbog cega mi se to desava?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

girl_from_nowhere,isto to osecam i ja vec godinama pred spavanje!zapravo se uspavljujem polusmrznuta,ledene noge,ruke i sl.probala sam i sa cajevima pred spavanje,tusiranjem pa uskakanjem u krevet ,ma sta nisam!
kada su mi otkrili da imam problema sa cirkulacijom u vratnom delu,pretpostavila sam da imam problem sa cirkulacijom uopste!
zapravo i moja cera od dve godine ima ,od rodjenja, hladne rukice,nogice...
neko ce sigurno strucno da ti odgovori ali ,eto,ovo je moja pretpostavka pa bih i ja volela da znam sta je u pitanju!
pozdrav!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Niko ne odgovara :(

Sludjena mama, ja inace nemam problema sa cirkulacijom i nisam zimogrozljiva. A pred spavanje (bilo da je popodnevno ili nocno) kao sto si rekla-stopala i sake ledeni i uopste cela sam hladna i celo telo najezeno. Ja sam isto probala sa vrelim cajevima, aktivnoscu pred spavanje, ali nista-imam osecaj da smrzavanje pocinje upravo onda kad se smirim, opustim, kad se misici opuste, bas pre nego to cu da utonem u san.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Kod mene su ti simptomi najavljivali anxiety samo sto sam ja to odbacivala od sebe.Nisam zelela priznati i nisam se lecila.Tada mi je krv bila uredu,cak sam trazila da mi provere hormone nisam li slucajno u pred menopauzi.
Sve je to KOD MENE izazivao stres,cudno ali istinito.
Ne bi bilo lose da proveris krv.
Ako je krv uredu onda je isto kao kod mene.
Pozz
Sandvikt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 12, 2009 8:03 am

Odgovor

Post od Sandvikt »

Sve ukazuje da je problem u cirkulaciji,tu mogu da pomognu proizvodi na bazi lekovitog bilja koje kontrolise WMA-Beograd.Nazovite za bliza objasnjenja 021498498,0637074208 Djordje Panic ili Zlatko Kolaric 0603670406.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

ADMINEEEEEE, BRISI OVO REKLAMIRANJE OSUSENIH KRILA OD SISMISA!!!!
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

pa stvarno?!?!?! taj lek leci sve???????? strasno ... gde god otvorim reklamira se isti... ccc
Odgovori