Nizak pritisak,srce lupa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Cavadini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 10:18 am

Nizak pritisak,srce lupa

Post od Cavadini »

Pozdrav...
Prije 2 dana sam osjetio neku nervozu,i otišao sam kod Dežurnog doktora,tu sam primio Injekciju za smirenje i Infuziju....Rekao mi je da sam se uplašio mnogo,srce mi je mnogo lupalo,oko 100 otkucaja po minuti,ali mi za pritisak nije ništa rekao...

evo već 2 dana isto tako,rođakk mi je mjerio pritisak, 110/65 , jeli to nizak pritisakk za mene...Imam 18 godina ...

Osjećam se nekako umorno,uspavano,iako spavam....
Srce mi udara mnogo čim se krećem skoći i na 90,ćak me je strah izaći prošetati da me ne obandači,koja je normalna vrijednost otkucaja kad se krećem?

Vrijedi li da popijem jedan Energy (Pošto mi se jako pije) :) ,hoće li štetiti,hoće li ubrzati rad srca?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Re: Nizak pritisak,srce lupa

Post od Marijaft »

Pritisak ti je u granicama normale, jedino ti otkucaji.. Jesi li imao neku stresnu situaciju skoro, koja je mozda uzrok tvoje iznenadne uznemirenosti? A to sto osecas malaksalost i umor ..hm..ja bih ti rekla da posetis lekara i uradis analizu krvi, opsti pregled..itd.
alexue
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 02, 2013 1:46 am

Re: Nizak pritisak,srce lupa

Post od alexue »

Ljudi pomagajte,imao sam normalan i malo povisen cak pritisak 135/85 i malo vise,ali sam skoro polomio vilicu i nosio imobilizacione sine 3 nedelje.Tada sam se hranio samo na slamku i slabo se kretao.I odjednom mi je pocelo da se vrti u glavi i malaksalost,umor izmerim pritisak 105/70 kao nikad u zivotu,a desavalo se da bude i nizi. Zanima me da li je to od promene nacina zivota i ishrane i hoce li se korigovati kada nastavim normalno da jedem ? Hvala puno unapred,ako moze odg.na mail.
Odgovori