NISTA MI NIJE JASNO! :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Asker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 9:20 pm

NISTA MI NIJE JASNO! :(

Post od Asker »

Evo ovako... osetila sam pre par dana malaksalost i vrtoglavicu, kao da imam temperaturu ali je nisam imala. Ceo dan sam lezala u krevetu jer mi je na trenutke bilo dobro, a na trenutke lose (hladnoca, najezenost i mucnina). Taj dan i prethodni nisam imala potrebu za velikom nuzdom. Oko 16h stanje se potpuno popravilo. Sutradan mi je bilo dobro a kada sam otisla u wc prilikom defekacije osetila sam neprijatno peckanje i ugledala na wc-papiru malo krvi. Danas sam primetila i beli iscedak iz vagine koji je bio potpuno neuobicajen (proziran i nekako gumen...ne znam kako da objasnim). Zna li neko o cemu se ovde radi i ima li veze jedno sa drugim?
Puno vam hvala na odgovoru!
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Sto se krvi na papiru tice, moguce da si povredila hemoroide, dto se vaginalnog sekreta tice, mogucre je da si u ovulaciji. Svakako neophodno je da se javis ginekologu i uradis vaginalni sekret a po potrebi i vaginalni bakterioloski bris.
Asker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 9:20 pm

Post od Asker »

Hvala, a da li malaksalost i vrtoglavice kao i mucnine koje sam imala dan pre nego sto sam na papiru ugledala krv imaju veze sa hemoroidima?
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Ne. Ali ne mogu ti tvrditi da je krv na papiru posledica hemoroida. Idi kod lekara.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Sto se sekreta tice- proziran i gumen - sigurno imas ovulaciju, nemoj da se sekiras, to je sasvim normalna pojava!! :wink:
Odgovori