Mučnina i vrtoglavica?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 19, 2011 6:00 pm
Mučnina i vrtoglavica?
Ne znam odakle da počnem... Već skoro mesec dana imam mučninu u neodređenim periodima, nekad mi se desi da se probudim sa mučninom, nekad kad jedem, takođe nemam želju za nekom hranom (npr mesom), dešava mi se i da imam vrtoglavice, ali nisu toliko česte kao mučnina! Radila sam analizu krvi i mokraće, sve je u redu (gvožđe, bilirubin, trigliceridi, holesterol...), e jedino mi je HDL- holesterol malo niži od normalnog? Ne znam da li to ima veze sa tim mučninama? I da, radila sam ultrazvuk kao redovnu kontrolu i valjda bi doktorka videla da je u pitanju trudnoća... Ne znam šta bi moglo biti, ako neko može da pomogne, biću zahvalna!
Re: Mučnina i vrtoglavica?
Ja sam musko ali imam iste poteskoce...panicarka68 napisao:Ne znam odakle da počnem... Već skoro mesec dana imam mučninu u neodređenim periodima, nekad mi se desi da se probudim sa mučninom, nekad kad jedem, takođe nemam želju za nekom hranom (npr mesom), dešava mi se i da imam vrtoglavice, ali nisu toliko česte kao mučnina! Radila sam analizu krvi i mokraće, sve je u redu (gvožđe, bilirubin, trigliceridi, holesterol...), e jedino mi je HDL- holesterol malo niži od normalnog? Ne znam da li to ima veze sa tim mučninama? I da, radila sam ultrazvuk kao redovnu kontrolu i valjda bi doktorka videla da je u pitanju trudnoća... Ne znam šta bi moglo biti, ako neko može da pomogne, biću zahvalna!