niko nezna sta mi je

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Aldl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2011 8:46 pm

niko nezna sta mi je

Post od Aldl »

IMAM 31 GOD. U ZADNJE 4 GODINE ME GUSI I HVATA ME PANIKA I LUPANJE SRCA,ZBOG TOGA SAM STALNO NERVOZAN,DR SU MI DALI LORAZEPAM DA PIJEM,ALI KAD DOBIJEM GUSENJE UHVATI ME PANIKA I STRAH,STEZE ME U GRUDI,IMAM VETOGLAVICU,POPIJEM LORAZEPAM I ODMAH ME PRODJE,ZNACI NIJE NI POCEO DA REAGUJE MENE PRODJE :),NIKO NEZNA STA MI JE,RADIO SAM ULTRA ZVUK SRCA I OK JE,PIJEM PRESOLOL KAD DOBIJEM LUPANJE SRCA,GDJE TREBA DA IDEM I KAKO DA PRESTANEM DA PIJEM TABLETE,UNAPRIJED HVALA
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Re: niko nezna sta mi je

Post od medicina77 »

Da nije kod vasupitanju bolest anksioznost.To se najbolje lijeci psihoterapijom.Posavjetujte se sa neuropsihijatrom
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

S obzirom da od prosle nedelje sedative koej ste pili do sada po receptu lekara opste prakse vise necete moci da dobijate bez recepta i preporuke psihologa ili psihijatra onda je krajnje vreme da se svom problemu posvetite kako treba.

Obratite se psihologu ili psihijatru i dodjite zajedno do sushtine problema, i onda uz pomoc odgovarajuce terapije koji lekar specijalista prepishe i uz pomoc psihoterapije cete doci do resenja i izlecenja.

Problema u sebi mozda niste ni svesni, zato je bitno da dodjete do sustine i onda da radite na tome da eliminisete to sto vas muci i da nadjete pravilne mehanizme odbrane od svakodnevnog stresa i problema sa kojim se srecete a sa kojima ocigledno poslednjih 4 godine ne mozete sami da se suocite.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Aldl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2011 8:46 pm

Post od Aldl »

hvala vam puno
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

slazem se potpuno sa Tamaromft--no treba imati taj minimum volje i snage da se ne preda-da se ne tone dublje vec da se nesto preduzima pa ce se naci resenje---
SAMO NAPRED_POSTOJI RESENJE ZA SVE
Odgovori