Nikako da odebljam

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Nikako da odebljam

Post od goodbyemylover »

Nadam se da neko zna odgovor na ovo, imam male sake tanke ruke, isto i noge tj mrsave...sad sam napunio 18god. i evo odavno ne pomjeram se sa 60kg...a visok sam oko 1.77cm...jedem puno ali nikako da odebljam, prije sam trenirao u teretanu, samo ramena su se malo razvila ali ipak citavo tijelo mi se nekako ne razvija...nisam na to obracao paznju kad sam imao 15-16 god...mislio sam razvice se vremenom..ali sad mi je to nekako cudno..je li to tako od rodjenja ili je nesto drugo sto se moze izlijeciti...ne znam volio bi da cujem vase misljenje kod doktora sam bio davno pitao ga zasto ne mogu da odebljam nikako, i rekao mi je da imam brz metabolizam...
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Re: Nikako da odebljam

Post od danka »

Kada budes stariji, ima da se ugojis pa mozda i da zalis za ovim vremenima kada mozes da jedes sta zelis! :)

Mnogo je teze ugojiti se nego oslabiti (sto neki ne veruju, ali jeste tako).
Prvo treba da se uobrocis, sto znaci da jedes u tacno odredjeno vreme i to da imas 5 obroka (3 glavna & 2 uzine).
Da jedes u miru i polako.
Kada odredjujes jelovnik obrati paznju da ti obroci budu ne preobilni vec kaloricni (jer nije shtos da se prejedes). Posle jela pojedi malo oraha, lesnika i badema ili neka ti ih mama stavi u puding (koji je na primer za desert ili je za uzinu).
Ili u blender stavi 1 bananu, 1 krusku, 1 manju casu jogurta i 2 kaf. kas. meda, pa izblendaj - vrlo je ukusno, a i tu mozes dodati koji badem ili orah (to ti moze biti uzina).

I vezbaj te misice ruku i nogu, ali nemoj preterivati vec umereno, tek da ih malo oblikujes jer si mozda prirodno vretenaste gradje, tj to je genetski verovatno, zato se i oblaci u skladu sa svojim izgedom i obati paznju na drzanje tela - jos si vrlo mlad pa si nesiguran, ali to je normalno i sve ce leci na svoje mesto.
pozdrav
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Jaoooo, nemoj zaliti za tim... Ja sam u tvojim godinama isto bio relativno mrsav, a sad imam 15ak kila viska. Bices zdraviji i bolje ces se osecati takav kakav si...
Cogito ergo doleo....
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Post od goodbyemylover »

pa vi ste predivni :)
e ovako situacija, moja sestra kad je bila moje godiste majka mi je rekla da je isto bila mrsava kao ja i da sad kad ima 23-24 god stvarno je malo punija..malo vise..i majka mi govori odebljaces vremenom ja se stvarno nadam da ocu..lako je meni da to skidam kg.. :P samo se nadam da cu odebljati..
Odgovori