Pre mesec ipo su mi poceli blagi bolovi u sredini grudi,ponekad i sa desne strane,doktori su me uputili kardiologu koji je mi je uradio ekg i bio je uredan
Posle toga sam radio rendgen pluca i doktor je takodje rekao da je uredan,u medjuvremenu sam radio ultrazvuk srca i ergometriju,ergometrija je bila prilicno uredna a uv srca je pokazao da mi je desna komora uvecana za 2,9cm posto imam bronhitis i cesto koristim ventolin doktorica kaze da je to uredu.
Inace ja se neosecam dobro imam probadanje u prsima i imam blagu vrtoglavicu,uvece cesto osecam ubrzan rad srca i nemogu da spavam,od svega toga postao sam jos nervozniji inace se prilicno lako umaram i imam ponekad bolove u vratu i sredini kicme,neki mi je covek rekao da to moze biti i stitna zlezda ili kicma ali ja nerazumijem zasto bi imao vrtoglavicu ili lupanje srca onda.
Molio bih da mi neko kaze kome doktoru da se obratim i sta mi moze biti,jer ovako samo lutam a neosecam se bolje.
Inace imam 31 godinu i imao sam u zadnje vreme dosta stresnih situacija.
Unapred hvala
Neznaju sta mi je
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Garfield
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prvo dobrom pulmologu, da eliminisete Ventolin iz upotrebe, jer sada postoje savremeni lekovi za tretman hronicnih opstruktivnih stanja i astme, a zatim, ako se situacija ne smiri i nakon prestanka uzimanja terapije (naravno neophodno je proveriti hormone tiroidee kao sto su Vam i rekli) onda - psihijatru.