Nezeljena trudnoca
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Nezeljena trudnoca
Imam jedan problem, moj decko i ja nemamo nikakvih problema sto se tice polnih bolesti zdravi smo, ali tokom odnosa ne koristimo zastitu nikakvu. Razlog moje nedoumice je da li mogu da zatrudnim posto on kada oseti da ce svrsiti izvadi penis, i onda izbaci spermu. Da li mozda izlazi pre toga semena tecnost da li mogu od nje zatrudneti? I da li je dovoljno da samo malo sperma dodje u dodir sa vaginom da mogu da zatrudnim?! :/
Re: Nezeljena trudnoca
Ne vidim da postoji nikakav problem već neprosvećenost oko seksualnosti.Prekinut polni čin je vrlo rasprostranjen među partnerima i suštinski vrlo riskantan jer zahteva veliku kontrolu muškarca umanjujući mu uživanje a pošto se koristi u slučajevima kad su drugi vidovi zaštite zanemareni,naravno da može doći do trudnoće,jer se u toku erekcije i uzbuđenja iz prostate luči tečnost i sa njom se može desiti da izađe i mali broj spermatozoida.
Malo mi je taj termin neželjena trudnoća sporan.Morate znati da je žena po svom unutrašnjem poretku,onom koji ne zavisi od njene svesne volje,od trenutka pojave seksualnog uzbuđenja spremna za svoju biološku funkciju koja ima primat nad svakom drugom....začeće.Da li će se to i desiti,zavisi i od drugih faktora.Pozz...
Malo mi je taj termin neželjena trudnoća sporan.Morate znati da je žena po svom unutrašnjem poretku,onom koji ne zavisi od njene svesne volje,od trenutka pojave seksualnog uzbuđenja spremna za svoju biološku funkciju koja ima primat nad svakom drugom....začeće.Da li će se to i desiti,zavisi i od drugih faktora.Pozz...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da li mozda izlazi pre toga semena tecnost da li mogu od nje zatrudneti?
Da!
I da li je dovoljno da samo malo sperma dodje u dodir sa vaginom da mogu da zatrudnim?! :/
Da!
Da!
I da li je dovoljno da samo malo sperma dodje u dodir sa vaginom da mogu da zatrudnim?! :/
Da!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 13, 2013 7:42 pm
Da li je moguca trudnoca ako menstruacija kasni 10 dana, a test je negativan?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ukoliko ste test uradili pravilno i posle vise od 7 dana od odnosa i on pokazuje negativan nalaz onda niste trudni!
Poremecaj ciklusa se desava iz mnogo vise razloga osim samo trudnoce!
Poremecaj ciklusa se desava iz mnogo vise razloga osim samo trudnoce!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
To je previše kratak period od izostanka menstruacije da bi test na trudnoću preko urina bio apsloutno tačan.Naravno zavisi i od toga kad je u odnosu na menstruaciju bio poslednji polni odnos.Treba sačekati,ponoviti test a najpouzdaniji je onaj koji se radi preko krvi.Pozzz...
-
- Novi član
Hvala na odgovorima.
Poslednja menstruacija je bila 5.1. i od tada nista. mada, nemam nikakve simptome trudnoce, tipa povracanje... imala sam grip u periodu kada sam trebala da dobijem, mozda to utice?

-
- Novi član
inace su mi ciklusi skoro uvek bili redovni 28-29 dana