Nezeljena trudnoca
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Nezeljena trudnoca
Imam pitanje koje me muci, imala sam odnos sa deckom, medjutim nismo koristili nikakvu zastitu, htjeli smo da probamo peting i dodirivao me je penisom preko vagine i sve je bilo ok, medjutim u meni se javlja neki strah, jer postoji mogucnost da sam ostala trudna zbog "zalutalog" spermica.. popila sam antibebi pilulu za dan poslije, nakon 36 sati, poslije odnosa, sad mi treba vase misljenje kolika je mogucnost da sam kojim slucajem ostala trudna???
Re: Nezeljena trudnoca
Tableta za dan posle "odradi posao" ukoliko se uzme u roku 70 i neki čas..........Peting bez ejakulacije? Možeš biti mirna što se tiče trudnoće i nađi adekvatnu zaštitu jer ovakva vrsta "sprečavanja" trudnoće je vrlo, vrlo neprihvatljiva za čestu upotrebu. Bolja je od abortusa ali šokantna za tvoj hormonalni staus.
huh, hvala puno na odgovoru..angelika napisao:Tableta za dan posle "odradi posao" ukoliko se uzme u roku 70 i neki čas..........Peting bez ejakulacije? Možeš biti mirna što se tiče trudnoće i nađi adekvatnu zaštitu jer ovakva vrsta "sprečavanja" trudnoće je vrlo, vrlo neprihvatljiva za čestu upotrebu. Bolja je od abortusa ali šokantna za tvoj hormonalni staus.
Znam da se uzimanje tablete ne preporucuje, ali zbog pretjeranog straha sam morala uzeti..

Hvala na savjetuangelika napisao:)))) Gotovo da nema žene koja nije u životu imala frku takve vrste i koja ne razume taj strah. Potpuno nepotreban, ali desi se. Da ti strah ne kvari igru
lepo odi kod ginića lepo te pregleda, uradi brisove, preporuči za tebe najadekvatniju zaštitu da ti igrarija ne zagorčava život....Do tad bez prezervativa nema igranja!!! Sigurica! Lep pozdrav!