Neuroloski problem
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Neuroloski problem
Cao, imam 17 godina, pojavio mi se problem pre neka 2 meseca, tacnije pala sam u nesvest 3 puta za nedelju dana,i imam konstantnu glavobolju u potiljacnom delu od kad se to desilo, otisla sam kod lekara opste prakse, i uradila analize krvi,koje su bile potpuno u redu, zatim sam uradila kardioloski pregled, EKG i ultrazvuk,srce takodje u redu, dobijam uput za neurologa, radim pregled, ustanovljena blaga protuzija desnog bulbusa, i salju me da radim EEG mozga, ocni pregled radi ostecenja vida zbog bolova, i magnetnu rezonancu mozga. To je sve naravno zakazano za par meseci, posto se dugo ceka. Mene zanima vase misljenje o tome sta bi moglo to da bude,posto nijedan lekar nista ne govori, lekar opste prakse mi je rekao da postoji mogucnos da imam tumor,ili da mi eto tako nije nista. Mozete li da mi kazete otprilike koji uzroci mogu da budu za ove nesvestice i za konstantan bol u glavi, hvala unapred 

Re: Neuroloski problem
Posledice udarca u glavu znaju trajati poduze, pa se nadam da ce na kraju sve biti ok, sto se tumora tice zapravo jako mnogo ljudi ima odredjene mikro-tumore na mozgu, kao sto je naprimer adenoma na hipofizi tako da ne bih unapred panicario.
Nisam imala nikakve udarce u glavu, hvala u svakom slucaju 

Cestitam, pasti u nesvest tri puta i ne udariti glavu je uspeh... 
No, u svakom slucaju morat ces ipak pricekati nalaze...
Nadam se da ce sve biti u redu, pozzz.

No, u svakom slucaju morat ces ipak pricekati nalaze...
Nadam se da ce sve biti u redu, pozzz.