Neuroloski problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Zeljka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 11:20 pm

Neuroloski problem

Post od Zeljka12 »

Cao, imam 17 godina, pojavio mi se problem pre neka 2 meseca, tacnije pala sam u nesvest 3 puta za nedelju dana,i imam konstantnu glavobolju u potiljacnom delu od kad se to desilo, otisla sam kod lekara opste prakse, i uradila analize krvi,koje su bile potpuno u redu, zatim sam uradila kardioloski pregled, EKG i ultrazvuk,srce takodje u redu, dobijam uput za neurologa, radim pregled, ustanovljena blaga protuzija desnog bulbusa, i salju me da radim EEG mozga, ocni pregled radi ostecenja vida zbog bolova, i magnetnu rezonancu mozga. To je sve naravno zakazano za par meseci, posto se dugo ceka. Mene zanima vase misljenje o tome sta bi moglo to da bude,posto nijedan lekar nista ne govori, lekar opste prakse mi je rekao da postoji mogucnos da imam tumor,ili da mi eto tako nije nista. Mozete li da mi kazete otprilike koji uzroci mogu da budu za ove nesvestice i za konstantan bol u glavi, hvala unapred :)
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Re: Neuroloski problem

Post od Jelisej »

Posledice udarca u glavu znaju trajati poduze, pa se nadam da ce na kraju sve biti ok, sto se tumora tice zapravo jako mnogo ljudi ima odredjene mikro-tumore na mozgu, kao sto je naprimer adenoma na hipofizi tako da ne bih unapred panicario.
Zeljka12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 11:20 pm

Post od Zeljka12 »

Nisam imala nikakve udarce u glavu, hvala u svakom slucaju :)
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Cestitam, pasti u nesvest tri puta i ne udariti glavu je uspeh... :)
No, u svakom slucaju morat ces ipak pricekati nalaze...
Nadam se da ce sve biti u redu, pozzz.
Odgovori