Pozdrav. Iskreno me zanima da li neko ima slicnih situacija ili iskustva s ovom "izmisljenom" bolesti
Imam 24 godine, viskog 171 i tezak 73kg
Prije nekoliko mjeseci pocele su mi desavati cudne stvari, lupanje srca, kratak dah, znojenje i bol u grudima i nakon urednog nalaza uzv srca i holtera shvatio sam da imam problem sa Anksioznosti. Te nakon par mjeseci kako sam se smirio i sve se vracalo u normalu opet sam osjecao manjak koncentracije i neku nelagodu u glavi ne znam kako bi to opisao. Tu dolazi do svakodnevne utrnulosti lijeve strane glave i potiljka, ali to nisu trnci nego smanjen osjecaj koze kao anestezija koje traje i do 10 sati dnevno vec sigurno 2 mjeseca tako. Tu su stalne nekontrolisane kontrakcije misica nesto kao pulsiranje(grcenje opustanje) u nogama rukama stomaku vratu a posebno u desnoj strani glave iznad uha. Zanemarivao sam to jer je porodicni doktor sve to bazirao na stres da to zapravo nije nista. Medjutim poceo sam da osjecam bolove u misicima i slabost u nogama i rukama i otisao neurologu koji me poslao na magnetnu glave. Uradio sam magnetnu i nalaz je uredan kao i uzv srca, holter, hormoni stitne i labaratorijski nalazi. Ali tegobe su tu i u zadnje vrijeme ta neka tupa glavobolja ne jakog i tenziteta ali remeti normalno funkcionisanje i ceste pojave zujanja u glavi dnevno bar jednom.
Zanima me vase misljenje i iskustva. Ne bjezim od mogucnosti da je to psihosomatika. Ali naravno da je bolje sve to prvo duboko provjeriti radi sigurnosti. Hvala
Neuroloski ili psiholoski problem?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 08, 2019 3:21 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Neuroloski ili psiholoski problem?
Имаш баш искомбиноване симптоме. Вероватно си на неки начин много стресирао организам па се све пореметило.
Мени то личи на мањак следећих витамина и минерала: Б1, Б5, Б6, Б12, магнезијум, калијум, гвожђе.
Мени то личи на мањак следећих витамина и минерала: Б1, Б5, Б6, Б12, магнезијум, калијум, гвожђе.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 08, 2019 3:21 pm
Pijem vec magnezium sa b kompleksom. Medjutim u njima nema b12. Jel imate neku prwporuku koji da kupim.
Sto se tice stresa slazem se s vama jer sam u tom periodu radio u Njemackoj na crno i isplata nije isla bas po dogovoru. mada u zadnje vrijeme pored tih svih simpotoma se ne osjecam napeto i nervozno a oni su ipak tu.
Hvala na odgovoru
Sto se tice stresa slazem se s vama jer sam u tom periodu radio u Njemackoj na crno i isplata nije isla bas po dogovoru. mada u zadnje vrijeme pored tih svih simpotoma se ne osjecam napeto i nervozno a oni su ipak tu.
Hvala na odgovoru
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Акутни мањак витамина и минерала тешко се може надокнадити обичном исхраном. Сва суплементација у Србији је катастрофално лоша а када кажем "сва" то значи више од 80%.
Не само да је квалитет лош него и квантитет. А и већина лекара саветује те званичне фармакомафијашке дозе суплемената.
Иди на мој сајт па прочитај здравствене савете па јави ако ти шта буде још требало: http://*
Не само да је квалитет лош него и квантитет. А и већина лекара саветује те званичне фармакомафијашке дозе суплемената.
Иди на мој сајт па прочитај здравствене савете па јави ако ти шта буде још требало: http://*