pozz svima...
pisite mi nesto.... tuzna sam!!!!
sestric mi je imao udes pre 6 dana i tesko je povredjen...
u komi je i ima frakturu lobanje sa ukljestenjem mozdanog stabla... zenice prosirene, ne dise svojim plucima vec je prikljucen na ventilaciju ( tj. aparati mi pomazu disenje) nikakvo poboljsanje jos uvek nema, prikljucen je na aparatima,
krvni pritisak normalan-takodje puls, rezultati krvi i urina sve u najboljem redu... uz sve to ima i povredu butne kosti i ruke, i pukla mu je plucna maramica i rebra polomljena...
interesuje me zna li mi ko sta reci nesto vise o ovome...
unapred zahvalna...
NEUROLOGIJA... STRASAN UDES, OBAVEZNO PROCITATI
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 16, 2011 12:15 am
-
- Novi član
Re: NEUROLOGIJA... STRASAN UDES, TRAGEDIJA... OBAVEZNO PROCITATI
tuzna tetka napisao:pozz svima...
pisite mi nesto.... tuzna sam!!!!
sestric mi je imao udes pre 6 dana i tesko je povredjen...
u komi je i ima frakturu lobanje sa ukljestenjem mozdanog stabla... zenice prosirene, ne dise svojim plucima vec je prikljucen na ventilaciju ( tj. aparati mi pomazu disenje) nikakvo poboljsanje jos uvek nema, prikljucen je na aparatima,
krvni pritisak normalan-takodje puls, rezultati krvi i urina sve u najboljem redu... uz sve to ima i povredu butne kosti i ruke, i pukla mu je plucna maramica i rebra polomljena...
interesuje me zna li mi ko sta reci nesto vise o ovome...
unapred zahvalna...
Re: NEUROLOGIJA... STRASAN UDES, OBAVEZNO PROCITATI
Шта рећи у овом тренутку? Сигурно вас ничије речи не могу утешити, јер то што се десило јесте страшно, а још је страшнија неизвесност и ишчекивање који су пред вама, и сва та стрепња и страх у вези исхода овог лечења. Ви заправо ништа не можете да учините осим да се молите за њега из дубине душе и срца, ако сте верник идите и у неку цркву и замолите свештеника да вам очита и молитву за здравље. Надајте се најбољем, а ако вас уопште пуштају и на трен у собу, причајте му, можда вас ипак чује, и ако вас чује свака ваша реч подршке и љубави значиће му много. И никако немојте да плачете пред њим. Једино што вам остаје је да се надате да ће се извући и да му шаљете сву своју љубав, можда ће љубав и жеља свих вас за његовим излечењем на неки начин допрети до њега.
Све најбоље...
Све најбоље...
-
- Novi član
Re: NEUROLOGIJA... STRASAN UDES, OBAVEZNO PROCITATI
nista se ne moze vise reci... niti ima reci utehe...
otisla je dusa moja u nepovrat...
((((((((((
otisla je dusa moja u nepovrat...