Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Cura i ja smo vec duze vremena povremeno upraznjavali analni seks. Medjutim, u zadnje mi je rekla da joj je neugodno jer je "pece" na samom analnom otvoru - nisu u pitanju hemoroidi, niti se vidi neka iritacija. Sta da se radi?
Још треба да навучеш хламидију из њеног дебелог црева, па је пренесеш у њену вагину, а онда ћете мало сутра да имате децу. Има да се напатите док се решите хламидије.
Aca je imao iskustvo i sa hlamidijom jer je voleo da stavlja magnete u anus prstima pa posle dira usta i cacka nos , pa je dobio hlamidiju koja mu je otisla na mozak. Onda je to uz malo sode bikarbone, komovicom, hemoralom i magnetima napatio tu hlamidiju do istrebljenja i dosao do zakljucka da ce samo da rukobludi kako ne bi opet dobio hlamidiju il i neku drugu polnu bolest.
Vezano za temu, uvek i obavezno koristite kondom prilikom analnog seksa, dobar lubrikant na bazi vode (nemojte da ga stedite) i uzivajte. Eventualno napravite pauzu ako postoji neka povreda koja nije vidljiva kako bi imala prilike da zaraste. Bitno je i da partnerka bude maksimalno opustena ako vec praktikujete takav vid seksa.
Kondom vazda upotrebljavamo, i za obican i za analni seks, ne pada mi na pamet da isti koristim i za jedno i za drugo, a na lubrikantu se nikad ne stedi - imam jedan na bazi vode, mada sam citao da je mozda bolji na bazi silikona kada je u pitanju analni seks.
Konkretno me interesovalo sta moze pomoci kod tih iritacija koje mozda i nisu ocigledne ali su prisutne.. hvala.
Obrati paznju kod izbora lubrikanta da ne ostecuje kondom.
Nisi naveo kakve su stolice (tvrde retke i sl.) i da li se i tada javlja peckanje, da li u ishrani ima dosta zacinjene i ljute hrane, da li ima svraba, tragova krvi na tolet papiru i slicno. Takodje i razne hemije u vidu sapuna i gelova mogu da izazovu iritaciju.
Bez pregleda je tesko sa sigurnoscu reci sta je u pitanju, opcije su od iritacije, preko mikro ostecenja anusa, analna fisura, infekcije, hemoroidi (iako se ne vide) itd....
Mozete da probate sa sa nekom od masti koje se mogu naci na trzistu a nisu skupe, kao sto je Plantoderm (od prirodnih sastojaka kao sto su neven, gavez, cink, zalfija itd) preko Hepatrombin H (rektalna mast) ili Faktu mast. Verovato ima jos nekih, raspitajte se i u apoteci. Imas na internetu uputstva od navedenih masti pa procenite. Takodje i pauza sa analnim seksom nece skoditi.
Ako i pored upotrebe masti simptomi budu isti i nakon 7-10 dana, neophodan je pregled lekara da bi se ustanovio tacan uzrok i odredila terapija.
Loxor, без обзира колико Патак лупетао и писао глупости и измишљао лажи о мени, чињеница је да је хламидија озбиљан проблем. Немој после да буде: Јесам ли ти рекао.
Naravno da je hlamidija ozbiljan problem to niko nije sporio, pa vidi samo naseg korisnika sa specijalnim potrebama tj. acu kakav je posle infekcije koja mu je zahvatila mozak, ide progresivno ka retardaciji. Svaka druga poruka mu je posetite moj sajt posetite moj sajt pa onda malo kl(EPTA) sistem da nekog klepi za 60 evrica i tako svaki dan po celom forumu, u proseku 22 poruke dnevno. Ozbiljna bolest kao sto se moze videti.
Loxor nema na cemu, u opticaju od masti su i Pantenol i Flogocid isto pomazu epitelizaciji, elasticnosti, i ublazavanju simptoma iritacije i upala. Nemoj da te brinu ova plasenja vidovnjaka koji se uhvatio za hlamidiju na osnovu gledanja u pasulj i tarot, jer imaju i opasnije polne bolesti koje se mogu dobiti, a hlamidija svakako nije eksluziva da se dobija samo od analnog seksa, i moze je imati svaka seksualno aktivna osoba. Pritom se leci bez problema sa antibioticima. Ali aca je korisnik sa specijalnim potrebama pa mu ne treba puno zamerati, razume se u polne bolesti kao u pravljenje sajtova.
Anyway ako partnerka ide na redovne godisnje sistematske preglede kod ginekologa gde se izmedju ostalog radi i citologija i ako ste koristili kondom onda svakako za pocetak treba eleminisati iritaciju ili mikro povrede anusa koje se ne vide .
Mozes da probas prvo sa nekim od ovih masti koju su bez kontraindikacija i ne mogu da skode kao sto su pantenol, plantoderm i flogocid, koristiti par puta dnevno (po uputstvu) i bar 10 dana bez analnog seksa, nakon toga videti da li ima promena ili ne. Ukoliko nema promena i poboljsanja onda ima smisla otici do lekara i uraditi testove na razlicite infekcije.
Хламидија се веома тешко лечи, понекад и годинама. Као последица се јавља упропаштен желудац због силних антибиотика. Осим тога често се јавља инфекција организма кандидом као последица дуготрајне примене антибиотика.
То што форумаше накриво наводиш је једно, а што на мене толико својих лажи сипаш је друго. Немој после да се питаш шта си Богу скривио када те буде "мало" кврцнуо због тога што се тако понашаш према мени. Само се ти смеј.
Pusti me religije i patetike, to ako ti verujes u nevidljivog coveka koji zivi na nebu i vidi sve sto radis svaki dan svaki minut, i da ima listu stvari koje ne smes da radis to je tvoj problem. Idi pa se druzi i kvrckaj sa Pahomijem, Amfilohijem, Kacavendom i ostalim drugarima a nemoj po forumu da smaras.
Autor teme je imao konkretna pitanja i simptome na osnovu kojih je dobio konkretne odgovore kao i preporuku da ide kod lekara ako ne resi problem na osnovu datih saveta.
Ovo za zeludac si pomesao sa antireumaticima, antibiotici su pre svega opasni kad se prekomerno koriste za creva, bubrege i jetru, uostalom ovde niko nikog nije ni nagovarao da pije antibiotike tako da to takodje ovde NIJE tema!
I opet smaras temu i odvlacis je u offtopic, prvo si ko papagaj ponavljao hlamidija a sad si stigao i do religije. I naravno da cu da se smejem, smejanje je zdravo za organizam.
Патак, интересантно је да сви ликови на форуму слични теби, не верују да Бог постоји. То се увек испостави као тачно после дужих дописивања и расправа које зачињавате сочним лажима или говором мржње као онај Пенико.
Није теби лако са самим собом. Просто да човек не поверује да сте ти и онај "др"бгд две различите личности. А можда и нисте.
Znate li da se covek dnevno sretne sa nekih 15-tak bakterija sa razlicitih penisa.Koristeci javni saobracaj,prodavnice,javna mesta...odnosno sva ona svakodnevna mesta na kojima se krecemo.Sve nam je to u proseku na rukama svaki dan.
Tako bar kazu ispitivanja iz Engleske e sada da li je tacno ili ne?....ali neka bude pola istina,pa mnogo je:-)