nesvjesticka i gusenje pri disanju
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
nesvjesticka i gusenje pri disanju
pri ustajanju mi se zavrtelo u glavi jedno 2-3 sekunde nakon 15 dan isto se dogodilo ali trajalo je 30-40 sek, sve se vrtilo oko mene i srecom bila je sestra kraj mene i posula me vodom i doso sam sebi otiso sam kod doktora radio sam krv secer i jos neke nalaze to je uredu, sad mi malo titraju misici po cjelom tjelu i po nekda trne ruke i noge i peckanja neka i probadanja neka po ledjimaa imam zakazano kod doktora pregled glave i s polovinom oktobra pa mi puno cekati pa da se nekome ovo nije desavalor
Re: nesvjesticka i gusenje pri disanju
Meni se slicno desavalo kad naglo ustanem a u tom periodu sam pio neke cajeve za izbacivanje tecnosti koji snizavaju pritisak--a ja to nisam znao.
Zato preispitaj se ako uzimas neke lekove ili cajeve i nikako naglo ustajati--sedi 5 minuta na krevetu dok se pritisak ne normalizuje.
srecno
Zato preispitaj se ako uzimas neke lekove ili cajeve i nikako naglo ustajati--sedi 5 minuta na krevetu dok se pritisak ne normalizuje.
srecno
Re: nesvjesticka i gusenje pri disanju
vasa napisao:Meni se slicno desavalo kad naglo ustanem a u tom periodu sam pio neke cajeve za izbacivanje tecnosti koji snizavaju pritisak--a ja to nisam znao.
srecno
nepijem nikakve cajeve ni tablete, hvala na savjetu