Imam problema sa nesvesticom.Ne javlja mi se konstantno, ali sam se onesvestio vec nekoliko puta u roku od godinu dana, iz potpuno nepovezanih razloga.
Uvek je pracena zujanjem u usima pre nesvestice, kao i postepenim smrkavanjem(pred ocima).
Bio sam kod doktora vec nekoliko puta na kontroli i pregledu i on me ubedjuje da nije nista strasno.Nije da mu neverujem ali predpostavljam da postoji naziv za tu "bolest" kao i neka preventiva, pa bih vas zamolio da mi pomognete jer pocinjem da se brinem po malo.
Nesvestica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Nesvestica je simptom a ne bolest. S obzirom da Vam se to ponovilo vise puta u toku godinu dana, mislim da bi trebalo da potrazite uzrok tome. Za pocetak uradite krvnu sliku, sasvim je moguce da ste anemicni i da Vam se to desava zbog toga. Setite se da li ste jeli svaki put pre nego sto Vam se to desi, moguce je da ste bili gladni i da Vam se to desava zbog pada glukoze. Druga stvar merite pritisak jedno vreme, tj pratite da li postoje variranja u pritisku ili je on konstantno visok/nizak - moguce da imate hipotenziju (nizak pritisak) pa da zbog toga imate i nesvestice. Ako nije nista od toga, obratite se neurologu, uradite EEG glave ili sta Vam vec lekar bude rekao. Sigurno cete u necem od navedenog naci uzrok nesvestica koje Vam se desavaju, i mocicete lako da ih izlecite kako do toga vise ne bi dolazilo. Veliki pozdrav 
P.S. do tad, uvek imajte uz sebe neku cokoladicu, bombonu, sta god slatko, kako bi sami sebi mogli da pomognete ukoliko osetite da Vam pocinje vrtoglavica/nesvestica. To ce Vam pomoci u datom momentu, ukoliko je uzrok Vasih simptoma hipotenzija, pad glukoze...

P.S. do tad, uvek imajte uz sebe neku cokoladicu, bombonu, sta god slatko, kako bi sami sebi mogli da pomognete ukoliko osetite da Vam pocinje vrtoglavica/nesvestica. To ce Vam pomoci u datom momentu, ukoliko je uzrok Vasih simptoma hipotenzija, pad glukoze...
Sve sto vam je gore receno je pametno...lepo to "saberite" i kada sve to uradite, znacete sta vam je

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]