Inace imam jedno pitanje, juce me je zasvrbelo ispod prsne kosti, pa sam se pocesao ne obracajuci paznju nesto specijalno. Medjutim danas kad sam se opet pocesao primetio sam kao neku kvrzicu, malo tvrdju, izgleda kao potkozna bubuljica, mada kad sam malo bolje opipao, nisam siguran bas da je bubuljica, posto mi izgleda kao da je malo dublje. Inace, nesto sam citao da je mozda povezano sa gorusicom koji inace imam s vremena na vreme, kao npr danas i juce, mada nije toliko jaka, al ponekad bude bas intenzivna, pa moram da popijem lek. Osecaj gorusice imam u zeludcu i u grlu. Ponekad imam utisak kao da imam nesto u grlu, a ponekad neku nelagodnos koju bih opisao kao pepeo u grlu. Takodje mi je nos cesto skroz suv, ali opet imam neka slivanja iz istog, nekad gusta, nekad jako vodena. Uz sve to kada bih jako udahnuo i rasirio grudni kos, osetio bih kao neko stezanje, kao da nema dovoljno mesta unutra, ponekad je to u levom delu grudnog kosa, a ponekad u desnom, nikad u oba istovremeno. A s vremena na vreme osecam i probadanja ispod plecke, uglavnom leve, mada ponekad i desne, i to uglavnom najvise osecam pri izvrtanju, ne znam dal je to od loseg spavanja :/
Pored svega navedenog, nista od ovoga mi konkretno ne smeta, zapravo, da cesto ne razmisljam o tome, mnoge stvari ne bih ni primetio, ali ovako kad se zakacim za nesto, sve mi smeta i mnogo utice na moje raspolozenje, nekad i previse

U novogodisnjoj veceri sam izmerio puls cak 106, posle toga sam 3 dana merio na svakih pola sata, da bi na kraju bilo negde izmedju 70-85... Nekad bude i 60ak.
Inace sam ceo zivot bio zdrav do sada, jedino sto sam pre 2 godine imao neku opstrukciju pluca, pa sam zavrsio na infuziji jedan dan i inhalirao se, posle je bilo sve ok. Od kad sam krenuo na faks manje sam fizicki aktivan, imam 21 godinu, inace sam pusac, a ceo trip oko mog zdravlja je mozda poceo pre godinu - godinu ipo dana i sve me vise smeta, ponajvise to sto me demotivise za bilo sta, ne mogu da se opustim skroz i cesto budem neraspolozen :/
Izvinite na dugom post-u, ali voleo bih da cujem strucnija misljenja.
Hvala unapred