nespecificna temperatura

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Vazduhoplovac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 11:16 am

Post od Vazduhoplovac »

Povremena povišena temperatura može nastati i kao reakcija organizma na alergene pa ako ti je sve ostalo isključeno ne bi bilo loše da uradiš alergo test.

Pozdrav!
gorata
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 04, 2007 1:09 pm

Post od gorata »

Moja tepmeratura tela je manja nego sto bi trebalo da bude. Kad onako ponekad merim ona je 35,5 ili 35,8 . Zasto je to tako? Ako se nesto uzbudim onda skace do 36,3 megutim kad merim , a onako sam smirena i opustena ona je ispod 36. Recite mi, jer neko zna zasto je to tako i jel mozda ukazuje na neki problem?
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: nespecificna temperatura

Post od majja »

Jecika napisao:vec 2 godine svakodnevno imam temperaturu 37,2C,ali ne tokom celog dana vec povremeno.bila sam kod kardiologa,nefrologa,reumatologa,ginekologa..uradila sam mnoge analize i svi nalazi su mi uredni,ali temperatura se i dalje pojavljuje,kao i osecaj umora,iscrpljenosti sto mi otezava svakodnevnicu.molim ako neko moza da mi pomogne
Jecika, jedino sto mogu da ti kazem uz sve ovo sto si radila, da se testiras na hepatitis C!!

Ne mora da znaci da je to u pitanju, ali on je vrlo podmukao i cesto daje samo simptome umora a da ipak postoji.

Srecno i javi sta si uradila!! :wink:

P.S. Da li si nosila mokracu na analizu?! Ako nisi, uradi i to, ali ovaj gore test obavezno!!
Odgovori