Povremena povišena temperatura može nastati i kao reakcija organizma na alergene pa ako ti je sve ostalo isključeno ne bi bilo loše da uradiš alergo test.
Pozdrav!
nespecificna temperatura
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Moja tepmeratura tela je manja nego sto bi trebalo da bude. Kad onako ponekad merim ona je 35,5 ili 35,8 . Zasto je to tako? Ako se nesto uzbudim onda skace do 36,3 megutim kad merim , a onako sam smirena i opustena ona je ispod 36. Recite mi, jer neko zna zasto je to tako i jel mozda ukazuje na neki problem?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: nespecificna temperatura
Jecika, jedino sto mogu da ti kazem uz sve ovo sto si radila, da se testiras na hepatitis C!!Jecika napisao:vec 2 godine svakodnevno imam temperaturu 37,2C,ali ne tokom celog dana vec povremeno.bila sam kod kardiologa,nefrologa,reumatologa,ginekologa..uradila sam mnoge analize i svi nalazi su mi uredni,ali temperatura se i dalje pojavljuje,kao i osecaj umora,iscrpljenosti sto mi otezava svakodnevnicu.molim ako neko moza da mi pomogne
Ne mora da znaci da je to u pitanju, ali on je vrlo podmukao i cesto daje samo simptome umora a da ipak postoji.
Srecno i javi sta si uradila!!

P.S. Da li si nosila mokracu na analizu?! Ako nisi, uradi i to, ali ovaj gore test obavezno!!