Prosle nedelje bio sam kod druga na nekoliko dana,njemu se sestra porodila i kako to vec ide,slavlje i samo slavlje... Mada smo mi preterali malo,slavili smo oko 3,4 dana,(pio sam samo pivo)... Kada sam se probudio u nedelju,kao da sam imao 'knedlu u grlu' (to mi nije prvi put,znam da je to zbog pica i uvek nestane sledeceg dana)ali nisam poslao ovu temu zbog te 'knedle u grlu' nego malo sam malaksao,otezano sam disao...Mislio sam da ce to da prodje,i da ce vec sutra biti bolje. Sledeceg dana,isto malaksalost i blaga vrtoglavica,opet otezano disanje,stavljam kapi za nos da bi mogao bar malo da olaksam,plus pored toga nisam mogao da se uspavam 3 noci,nesto malo zadremam kad svane(sinoc sam dobro spavao)ali nije to to... Tako evo danas je cetvrti dan isto tako,dok sam kuci sve je super imam blagu vrtoglavicu kad naglo ustanem pa se setam po kuci dok malo ne prodje jer sve mislim da cu pasti u nesvest(plasljiv sam

Trazio sam na internetu,procitao sam da to moze biti slab krvni pritisak(pise da ljudi koji imaju slab krvni pritisak u pocetkom proleca imaju ove tegobe)isto tako sam procitao da je mozda oslabljeno gvozdje... i eto mene do ovog foruma,pa ako znate u cemu je problem pomozite. Nemam zdravstvenu knjizicu...
Unapred hvala!