Nesanica,vrtoglavica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nidzaS93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 02, 2013 4:32 pm

Nesanica,vrtoglavica

Post od nidzaS93 »

Pozdrav svima.
Prosle nedelje bio sam kod druga na nekoliko dana,njemu se sestra porodila i kako to vec ide,slavlje i samo slavlje... Mada smo mi preterali malo,slavili smo oko 3,4 dana,(pio sam samo pivo)... Kada sam se probudio u nedelju,kao da sam imao 'knedlu u grlu' (to mi nije prvi put,znam da je to zbog pica i uvek nestane sledeceg dana)ali nisam poslao ovu temu zbog te 'knedle u grlu' nego malo sam malaksao,otezano sam disao...Mislio sam da ce to da prodje,i da ce vec sutra biti bolje. Sledeceg dana,isto malaksalost i blaga vrtoglavica,opet otezano disanje,stavljam kapi za nos da bi mogao bar malo da olaksam,plus pored toga nisam mogao da se uspavam 3 noci,nesto malo zadremam kad svane(sinoc sam dobro spavao)ali nije to to... Tako evo danas je cetvrti dan isto tako,dok sam kuci sve je super imam blagu vrtoglavicu kad naglo ustanem pa se setam po kuci dok malo ne prodje jer sve mislim da cu pasti u nesvest(plasljiv sam :) ) cim trebam da krenem negde do prodavnice ili slicno,vrti mi se u glavu,i sve osecam kao da cu da padnem negde...Bio sam sinoc da kupim nesto i samo sto se nisam srusio,i srce mi lupalo jace. Pijem dosta tecnosti,tako sam procitao na internetu,ali mene zanima da nije nesto opasno ili ja od straha napravim toliku frku oko toga pa mi bude lose.
Trazio sam na internetu,procitao sam da to moze biti slab krvni pritisak(pise da ljudi koji imaju slab krvni pritisak u pocetkom proleca imaju ove tegobe)isto tako sam procitao da je mozda oslabljeno gvozdje... i eto mene do ovog foruma,pa ako znate u cemu je problem pomozite. Nemam zdravstvenu knjizicu...
Unapred hvala!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Nesanica,vrtoglavica

Post od aa_aca »

Па колики ти је крвни притисак?

Вероватно си дехидрирао због велике количине алкохола. Вероватно изгубио и много минерала. Кажеш да пијеш доста течности. Шта пијеш?

Треба ти магнезијума и калцијума. Погледај на мом сајту шта користим.
nidzaS93
Novi član
Novi član

Post od nidzaS93 »

Od tecnosti pijem vodu,caj od kamilice,sokove...bukvalno sta stignem... a vec dve nedelje pijem oligovit tu ima 10 minerala 10 vitamina... Jedem med,secer, krvni pritisak nisam merio,danas cu da izmerim.

Naso sam na internetu da moze i malokrvnost da bude (anemija),ali ja to ne znam dok ne proverim...
nidzaS93
Novi član
Novi član

Post od nidzaS93 »

Umor - pospanost
Slabost - brzo zamaranje
Vrtoglavica i nesigurnost
Bledilo kože i sluznice usana, desni, konjuktiva, noktiju i dlanova
Ubrzan srčani rad - tahikardija
Osećaj hladnoće naročito ekstremiteta-ruku i nogu
Tuga i depresija
Smanjanje seksualnih funkcija
Poremećaji sna i smanjenje apetita

evo to su simptomi, sve je je i to kod mene,samo sto evo drugo vece spavam dobro... jedem koprive tu ima gvozdja pa se borim da opstanem.. :)
nidzaS93
Novi član
Novi član

Post od nidzaS93 »

Citao sam na tvom sajtu,ima svasta korisnog svaka cast za sajt... mislis da je mozda opalo gvozdje? pa zbog toga ima manjka kiseonika i zato dolazi do vrtoglavice...primetio sam cesto da uzimam dubok udah...
Meni i pre godinu dana,ili dve godine ne secam se tacno,isto opalo gvozdje i doktor mi prepisao neke tabletice za zvakanje, tada se secam lupalo srce jako...
grickao sam te tabletice i bilo mi je bolje...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Umor - pospanost
Slabost - brzo zamaranje
Vrtoglavica i nesigurnost
Bledilo kože i sluznice usana, desni, konjuktiva, noktiju i dlanova
Ubrzan srčani rad - tahikardija
Osećaj hladnoće naročito ekstremiteta-ruku i nogu
Tuga i depresija
Smanjanje seksualnih funkcija
Poremećaji sna i smanjenje apetita
Чек сад мало. Јел ти оне симптоме, које си горе набројао, имаш од пре неки дан или од раније?
nidzaS93
Novi član
Novi član

Post od nidzaS93 »

od pre neki dan,tacnije od ponedeljka.

a gvozdje mi palo pre dve godine pa mi doktor prepisao neke tabletice za grickanje,pa sam mislio da je i sad isti slucaj... ne znam,nisam siguran... ako te zanima jos neke informacije pitajte ja cu da vam kazem...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не знам шта је то могло да те спопадне па да за три дана добијеш онакве симптоме. Да није неки вирус? Колика ти је температура и крвни притисак?

Од течности ако можеш пиј само чисту воду и евентуално домаће сокове. Олиговит можеш да заборавиш. Некада је био добар. Погледај шта ја пијем од мултивитамина.
Odgovori