nervozna
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
nervozna
Cao svima,imam 27 godina i jedno dete od 5 godina,muz ima 30 godina.Zadnji ciklus sam imala 19.02.2008 godine, inace doboijam na 33dana poslednjih nekoliko meseci, a pre na 35 dana.Imali smo odnose 19.02 i 21.02 samo dva u proslom mesecu.Sada mi kasni vec 7 dana,juce mi se pojavilo 4 kapi krvi, ali jedva primetne.Radila sam jutros test bio je negativan. Grudi me jako bole vec 8 dana i osecam bolove u levom delu stomaka. Da li je u pitanju trudnoca ili neki hormonski poremecaj?Hvala svima koji zele da mi pomognu!
Re: nervoza
[quote="dsakic"]Cao svima,imam 27 godina i jedno dete od 5 godina,muz ima 30 godina.Zadnji ciklus sam imala 19.02.2008 godine, inace doboijam na 33dana poslednjih nekoliko meseci, a pre na 35 dana.Imali smo odnose 19.02 i 21.02 samo dva u proslom mesecu.Sada mi kasni vec 7 dana,juce mi se pojavilo 4 kapi krvi, ali jedva primetne.Radila sam jutros test bio je negativan. Grudi me jako bole vec 8 dana i osecam bolove u levom delu stomaka. Da li je u pitanju trudnoca ili neki hormonski poremecaj?Hvala svima koji zele da mi pomognu![/quote]
Pre ce biti da nije trudnoca u pitanju ali svakako je neophodno da se javite ginekologu.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Par kapi krvi sa kasnjenjem ciklusa je ili hormonalni poremecaj ili upala ili trudnoca.... Karcinomi idu sa iscedkom boje ispranog mesa ili krvarenjem u meno ili postmenopauzi.
Bez sekiranja unapred!
Bez sekiranja unapred!

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]