nervozna

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
dsakic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 29, 2008 10:45 pm

nervozna

Post od dsakic »

Cao svima,imam 27 godina i jedno dete od 5 godina,muz ima 30 godina.Zadnji ciklus sam imala 19.02.2008 godine, inace doboijam na 33dana poslednjih nekoliko meseci, a pre na 35 dana.Imali smo odnose 19.02 i 21.02 samo dva u proslom mesecu.Sada mi kasni vec 7 dana,juce mi se pojavilo 4 kapi krvi, ali jedva primetne.Radila sam jutros test bio je negativan. Grudi me jako bole vec 8 dana i osecam bolove u levom delu stomaka. Da li je u pitanju trudnoca ili neki hormonski poremecaj?Hvala svima koji zele da mi pomognu!
dsakic
Novi član
Novi član

Re: nervoza

Post od dsakic »

[quote="dsakic"]Cao svima,imam 27 godina i jedno dete od 5 godina,muz ima 30 godina.Zadnji ciklus sam imala 19.02.2008 godine, inace doboijam na 33dana poslednjih nekoliko meseci, a pre na 35 dana.Imali smo odnose 19.02 i 21.02 samo dva u proslom mesecu.Sada mi kasni vec 7 dana,juce mi se pojavilo 4 kapi krvi, ali jedva primetne.Radila sam jutros test bio je negativan. Grudi me jako bole vec 8 dana i osecam bolove u levom delu stomaka. Da li je u pitanju trudnoca ili neki hormonski poremecaj?Hvala svima koji zele da mi pomognu![/quote]
ZokaCA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 8:27 pm

Post od ZokaCA »

pa zar ne bi bilo najjednostavnije da odes lekaru? hormonski statu se odredjuje visestrukim analizama..

a test pokazuje nakon par nedelja..ako se ne varam
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Pre ce biti da nije trudnoca u pitanju ali svakako je neophodno da se javite ginekologu.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
dsakic
Novi član
Novi član

Post od dsakic »

Zakazala sam kod ginekologa u ponedeljk.Nadam se da nije nista strasno.
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Par kapi krvi sa kasnjenjem ciklusa je ili hormonalni poremecaj ili upala ili trudnoca.... Karcinomi idu sa iscedkom boje ispranog mesa ili krvarenjem u meno ili postmenopauzi.
Bez sekiranja unapred! :wink:
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori