neprijatan zadah
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
neprijatan zadah
imam veliki problem!!! imam 19 godina i u toku citave godine imam neprijatan zadah iz grla, a pogotovo zimi i to najcesce kad dobijem grip, a nakon spavanja bolje i da ne spominjem! znam da nije u pitanju losa higijena usta, jer perem zube tri puta dnevno, perem i jezik i nepce i koristim konac za zube, stomatolog mi je rekao da imam odlicne zube, nemam ni problema sa zeludcem,niti pusim! primetio sam da ponekad imam neke kao bele cepice (tackice) na krajnicima! desilo mi se par puta da mi se odjednom iz grla vrati u usta kao neka mala bela kuglica koja uzasno zaudara!!! pretpostavio sam da je to uzrok mog problema, ali ne znam kako da ga se resim!? i da li sve ovo ima veze sa krajnicima? nadam se da mozete da mi pomognete povodom ovoga, jer stvarno ne znam vise sta da radim jer mi nista ne pomaze! imam devojku i stvarno ne bih voleo da se ona oseca neprijatno pored mene, kao i ni svi ostali u mojoj blizini!!! a sto se tice zvaka i bonbona- to samo trenutno pomaze!!!
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ORL
Ako se javljaju "cepovi" na krajnicima, pravac kod ORL! Neprijatan zadah moze da bude i posledica gastritisa, a uzroci gastritisa su razni. Ako je kod ORL sve u redu, onda kod interniste-gastroenterologa.
Da li ste nervozni, da li jedete polako ili brzo,pa gutate hranu a ujedno i vazduh? I to moze da ima veze...
Da li ste nervozni, da li jedete polako ili brzo,pa gutate hranu a ujedno i vazduh? I to moze da ima veze...
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5