neprijatan zadah

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
mijo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2005 11:58 am

neprijatan zadah

Post od mijo »

imam veliki problem!!! imam 19 godina i u toku citave godine imam neprijatan zadah iz grla, a pogotovo zimi i to najcesce kad dobijem grip, a nakon spavanja bolje i da ne spominjem! znam da nije u pitanju losa higijena usta, jer perem zube tri puta dnevno, perem i jezik i nepce i koristim konac za zube, stomatolog mi je rekao da imam odlicne zube, nemam ni problema sa zeludcem,niti pusim! primetio sam da ponekad imam neke kao bele cepice (tackice) na krajnicima! desilo mi se par puta da mi se odjednom iz grla vrati u usta kao neka mala bela kuglica koja uzasno zaudara!!! pretpostavio sam da je to uzrok mog problema, ali ne znam kako da ga se resim!? i da li sve ovo ima veze sa krajnicima? nadam se da mozete da mi pomognete povodom ovoga, jer stvarno ne znam vise sta da radim jer mi nista ne pomaze! imam devojku i stvarno ne bih voleo da se ona oseca neprijatno pored mene, kao i ni svi ostali u mojoj blizini!!! a sto se tice zvaka i bonbona- to samo trenutno pomaze!!!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Za početak ti predlažem da koristiš opciju "Traži"
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

ORL

Post od mr ph. Silvio »

Ako se javljaju "cepovi" na krajnicima, pravac kod ORL! Neprijatan zadah moze da bude i posledica gastritisa, a uzroci gastritisa su razni. Ako je kod ORL sve u redu, onda kod interniste-gastroenterologa.
Da li ste nervozni, da li jedete polako ili brzo,pa gutate hranu a ujedno i vazduh? I to moze da ima veze...
mijo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 01, 2005 11:58 am

Post od mijo »

PUNO HVALA NA ODGOVORU! Ne razumem samo jednu stvar- kako to sto sporo jedem moze da utice na sve ovo? Svi su mi uvek govorili da strasno sporo jedem i smatrao sam da to moze samo da prija mom zeludcu!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Niste dobro razumeli. Treba da jedete polako. Kada covek jede brzo i pod stresom je, zajedno sa hranom guta i vazduh, pa to moze stvoriti probleme.Ok?
Odgovori