Može li mi neko reći šta je samnom, kako je moguće da imam sve ove simptome.
Bol u gornjem delu kičme (4-5 torakalni pršljen); Bol u levom ramenu i slabost u levoj ruci;Bol u zglobovima šake; Bol u desnoj nozi (najčešće sa unutrašnje strane butine, povremeno i u listu i skočnom zglobu); Probadanje u grudima i leđima sa leve strane; Bol u donjoj desnoj strani stomaka (otprilike gde je slepo crevo, ali nije ono); Preskakanje srca i ubrzan rad (ali ne stalno); Bol ispod rebara sa desne strane; Povremeno zujanje u usima ili osećaj zapusenosti (pritisak ok); U zadnjih mesec dana mi se desilo da se probudim noću sav mokar (preznojim se); Slabost u nogama (povremeno); U zadnjih mesec dana pucanje kapilara u levom oku; Neka kuglica ispod brade; Povremeni bol sa leve strane glave u jednoj tački.
Od pregleda sam obavio:
*Eho srca (Leva predkomora očuvanih dimenzija.Aortna valvula deluje trolisno očuvane separacije i koaptacije.Leva komora očuvanih dimenzija kao i sistolne i diastolne funkcije.Prednji mitalni kuspis nešto voluminozniji PR1+ TR1+ Perikard Bo)
*Holter ekg (350 ventrikularnih ekstrasistola, nije bilo pauza većih od 2.5s)
*Kolor dopler vratnih arterija (nalaz uredan)
*Emng leve ruke (hronično trpljenje nerva(neznam tačno kog))
*Magnetnu rezonancu VRATNOG dela kičme (ispravljena vatna lardoza)
*Test na Helikobakter iz krvi (negativan)
*Hormoni štitne žlezde(ok)
*Krvna slika više puta (ok)
*Ultra zvuk abdomena (ok)
*RTG pluća (ok)
*Urolog (ok)
*Rtg želudca(hronični gastritis)
*Neurolog-zatvori oči, ispruži ruke....(ok)
Ima li neko neke ideje?
Nepovezani simptomi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Nepovezani simptomi
Imam ja!
Po meni, ili kičma, ili psiha.
Ako je kičma-uključite vežbe, obavezno pod kontrolom stručnjaka.
Ako je psiha-svratite do psihijatra čak i ako ne verujete da je to u pitanju, niti da ima razloga za tako nešto, proćaskajte malo, onda će Vam on/ona verovatno propisati neki anksiolitik, te Vi probajte par meseci sa takvom terapijom, pa ako ide-ide, a ako ne-prekinite i tražite dalje.

Po meni, ili kičma, ili psiha.
Ako je kičma-uključite vežbe, obavezno pod kontrolom stručnjaka.
Ako je psiha-svratite do psihijatra čak i ako ne verujete da je to u pitanju, niti da ima razloga za tako nešto, proćaskajte malo, onda će Vam on/ona verovatno propisati neki anksiolitik, te Vi probajte par meseci sa takvom terapijom, pa ako ide-ide, a ako ne-prekinite i tražite dalje.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 20, 2008 11:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Nepovezani simptomi
Pre svega hvala na odgovoru!
I ja mislim da je psiha, jedino me brinu ovi bolovi u torakalnoj kičmi.Ići ću ovih dana kod psihijatra pa da vidim šta on kaže.Pozdrav!
I ja mislim da je psiha, jedino me brinu ovi bolovi u torakalnoj kičmi.Ići ću ovih dana kod psihijatra pa da vidim šta on kaže.Pozdrav!