Nepokretan pacijen u zdravstvenoj ustanovi-UPOMOC

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
lukasklaus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 11:01 pm

Nepokretan pacijen u zdravstvenoj ustanovi-UPOMOC

Post od lukasklaus »

Otac mi se nalazi u Centru za rehabilitaciju, posle tezeg oblika sloga. Sobzirom da smo ga vise puta zatekli ne presvucenog, zednog i da ne pricam dalje...da pored toga sto je sve pokriveno osiguranjem, svakog dana na listu potrebnih stvari koje treba doneti dodaju jos nesto, od antibiotika do enormnih kolicina pelena....molim Vas pomozite mi, kako da reagujem....
Uglavnom mi preporucuju da cutim i smeskam se, da donosim cokoladu, pice, kafu...sa obrazlozenjem da je to normalno i da to svi rade, i da smo ga i zatekli u takvom stanju kako bi nam stavili do znanja da je potrebno doneti "kesu"....
Da li se nekom obratiti i sta reci ili i dalje donositi "kese" i nadati se...
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Pa ne moguće je da ne postoji neko kome možete da se žalite !

Jel to u Beogradu!?

Svaka ustanova ima ja ga zovem ''odeljenje za žalbe'' pa valjda i tu postoji nešto slično!

Mislim da nije uredu trpeti tako nešto i ne verujem da su baš svi korumpirani!
Valjda će vam se neko javiti sa pametnijim predlogom!
lukasklaus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 11:01 pm

Post od lukasklaus »

Hvala minjab, danas mi svaka rec znaci, kao i to da jos neko misli da ima smisla zaliti se.

Ne mislim ni ja da su svi korumpirani.
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm

Post od goki »

I ja se slazem da jos ima ljudi koji nisu korumpirani i koji revnosno rade svoj posao, bez "kesa"....
Mislim da ipak ima smisla zaliti se....
Oni sto rade tamo, kao i svi mi koji bilo gde radimo, su placeni za to sto rade....
Tacno je i to da su plate svugde u zdravstvu male, ali pacijenti uopste nisu krivi za to i takvo stanje, pogotovu sto i sami negde rade za minimalce....
Moje misljenje je da ako zdravstveni radnici, pa i svi ostali, nisu zadovoljni sa time sta, koliko i za koliko rade, neka idu tamo gde ce raditi manje a placace ih vise, a posao koji im se ne svidja i im je malo placen (sto je apsolutno tocno) ostave drugima koji ce ga raditi i za te pare....
Kad bi se i mi stavili u polozaj pacijenta videli bismo da pacijent uopste nije kriv za stanje u zdravstvu, kao i uopste u drustvu....
Pozdrav
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Naravno da treba da se zalite, napravite odlucno cirkus i izgledajte kao d acete ih sve poubijati - na zalost u ovakvim slucajevima to najbolje pali. Takodje pismo direktoru ustanove (ako ne pristane da VAs primi) sa naglaskom na to da cete ih dati u sve javne medije, itekako cesto ima efekta (znam iz - nazalost- licnog iskustva).
Odgovori