NEPODNOSLJIV SVRAB

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

NEPODNOSLJIV SVRAB

Post od Maj70 »

Molim ako neko moze da mi objasni i pomogne :nekoliko godina unazad posle tusiranja koza me svbi do besvesti,ponekad mi dodje da se uopste ne tusiram!Sta da radim? UNAPRED HVALA!
sasasa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: NEPODNOSLJIV SVRAB

Post od sasasa »

Ima dva miliona razloga zasto se to moze desavati - od alergije, preko iritacije do suge :)
U principu dermatologija nije moja oblast, ali imam slican problem :)
Sapuni i samponi suse kozu - svi - nemojte nasedati na pricu o hidrirajucim sapunima od 2k dinara za bocicu od 20ml :), a zimi se problem jos dodatno pogorsava, sto stvari cini nepodnosljivim :)
Ali ima nade :) - obavezno neko mleko za telo po citavoj kozi posle tusiranja, svakog :) Bilo koje, ono koje vama godi :)
Ja licno kradem zenino - Dove ili Garnier za suvu kozu, obicno koje ima da se kupi u svakom ducanu - to mi prija, a svasta sam probao :)
Samo nemojte nikom reci :)
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Aaaaaaaa sasasa,sad mi je jasno gde nestaju moji šamponi,gelovi za tuširanje,ulja,kreme i ostalo :wink: .
Odlično što ste mi skrenuli pažnju da upozorim supruga :lol: :lol: :lol: ,ili još bolje ga uhvatim na delu :evil: .
Malo šale nije na odmet ali bih Vam rado preporučila Seba med proizvode...jeste da su malo (malo više) skupi,ali zaista ko ima osetljivu kožu,pomažu...

Veliki pozdrav!!!
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
sasasa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sasasa »

Da krademo kozmetiku :)
Muska je u principu odvratna, ima prejak miris, premasna je i u principu neupotrebljiva osim da stoji na polici da pokazuje kako smo civilizovani i imamo novaca :)
Probao sam Seba-med i ne dopada mi se. Sapun ko sapun. Za seboroicni dermatitis koristim Selsun - sjajan je, mada malo se komplikovanije nabavlja i smrdi ko sam djavo, ali radi posao :) Posle brijanja koristim Borogal ili Pantenol krem - neprevazidjeni su :)
Ali mleka za telo kradem od zene :)
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Hm hm hm, izgleda da će neke stvari kod mene u kući da idu pod ključ :lol: :lol: :lol: .
Uglavnom Vama hvala na otkrivanju tajne :D .
Očigledno Seba-med ne odgovara svakom al eto ima kome je odličan i verovatno i to zavisi od tipa kože...
Meni se mirisom jako dopadaju neki muški gelovi za tuširanje,al koži ne prijaju,a što se tiča brijanja nemam iskustva jer bradu nemam :lol: .
Selsun-e i to ću priheftati u svoj tefter :D .

Pozdrav i valjda neće neko zameriti na maloj dozi šale na ovako ozbiljan forum :wink:
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
baki86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 27, 2012 6:03 pm

Post od baki86 »

Ljudi koristite selsun blue sampon za kosu dva puta nedeljno a ostalim danima ako perete headandsoulders, za lice koristite LA ROCHE-KERIUM DS najnoviju kremu, maze se dva puta na dan i ima savrsene efekte( sto je najbitnije na sadrzi kortikosteroide niti bilo kakve stetne supstance), koza nije masna, lepo je uhranjena, crvenilo i perut nestaju, krema ima u Liliju 1200 din... Ja sam svoj problem resio, a nadam se da cu i vama pomoci jer znam koliko sam se mucio godinama i sad konacno spas...
Odgovori