Neobično iskustvo od sinoć?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
kreativac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2012 11:58 pm

Neobično iskustvo od sinoć?

Post od kreativac »

Pozdrav svima, sinoć mi se desilo zaista nešto neobično, dijagnostikovana mi je depresija i već neko vrijeme sam pio Risset tablete i nisam imao nikakvih problema.Prije par dana sam ih ponovo počeo piti i sinoć nakon 2 sata od uzimanja tablete pojavio mi se osjećaj gušenja odnosno pulsiranja grkljana koji ja nisam mogao kontrolisat, takođe nisam mogao da govorim odnosno govorio sam malo i jako teško.Jezik mi se uvlačio unutra i disanje je samo od sebe prekidano nekim pokretima grla koji su se ponavljali.To stanje je potrajalo nekih 2 sata i samo od sebe nestalo međutim tada se nešto čudno počelo da dešava sa očima, oči su same od sebe počele da idu gore, i nešto me je vuklo da samo gledam u plafon i kao da sam imao neku potrebu da uradim kolut unazad :D, jednostavno nešto mi je vuklo pogled nagore i to je potrajalo nekoliko sati, pokušavao sam da zaspim ali nisam pogao da se smirim, odnosno da smirim tu želju u meni da gledam nagore.

Ukoliko neko zna u čemu bi mogao da bude problem nek slobodno iznese svoje mišljenje, biće mi jako drago.

Hvala unaprijed!
Odgovori