Nemogucnost pamcenja dozivanja secanja.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Srcelol
- Novi član

- Pridružio se: Ned Sep 20, 2015 9:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Nemogucnost pamcenja dozivanja secanja.
Moj problem je sto sam postao nesposoban za ucenje ali bukvalno...u maldosti ranoj oko 15,16,17 te pamtio sam savrseno tonu informacija i ucenje je bilo jako lako i zanimljivo.Sad ne mogu zapamtiti prosto prosirenu recenicu, i ako odlicno razumem o cemu se radi.Pamcenje pojmova novih recenica je prosto nemoguce osecaj nemoci u meni dovodi od stanja maksimalne uznemirenosti do teskog besa i ocaja preznajanja i lupanja srca to toga da ne mogu da se smirim danima..,pa onda odmorim mall probam opet uvek isto vec 4 godine.Bio sam kod psihijatra i prepisao mi je risar...od tad nemam promene koje sam naveo..ali jedino ostaje nemgucnost da se setim sta sam ucio jer realno nisam ni mogao nauciti.Polozio sam 30 i kusur ispita..a ne secam se ni jednog pojma kao ni dela teksta bilo cega.Moje pitanje da li je moguce biti toliko glup kao ja bez trunke samopouzdanja i rada mozga...da li ima neki caroban lek od koga cu biti bistar ponovo...posto ovo stanje mi ozbiljno narusava zdravlje...uzgred imam dijabetes tip 1 i secer je prosek 10 na hbca1c ako se tako zove test da nije to razlog mog bukvalnog idiotizma.Razgovarao sam sa vise od 20 psihijatara niko nema resenje ili lek...pravdaju se da tako svi...ja u to neverujem.Molim na iskren odgovor ma koliko procena bila losa.Imam 25 god.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Nemogucnost pamcenja dozivanja secanja.
Хе, хе, "рана младост" а прошло је тек осам година. Да ниси мало претерао?
Да ниси можда водио лош живот у тој раној младости?
Да ниси можда водио лош живот у тој раној младости?
Re: Nemogucnost pamcenja dozivanja secanja.
Ja sam uveren da ti imaš neki veliki problem-koji po tvom mišljenju i nema veze sa ovim. RAZMISLI O TOME i to rešavaj.
Srećno
Srećno