nemogućnost otpočinjanja mokrenja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
vrbica11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 05, 2017 2:49 pm

nemogućnost otpočinjanja mokrenja

Post od vrbica11 »

Imam veliki problem. Naime, imam problem sa otpočinjanjem mokrenjem ako treba da uriniram u nekom javnom toaletu, recimo na autobuskoj stanici, železničkoj stanici, u disko klubu i slično gde je veci broj ljudi.
Problem nije izražen ako nema ljudi oko mene i ako mi ne dopiru njihovi glasovi. Ti glasovi me dekoncentrišu i ne mogu da otpočnem. Ukoliko bih otpočeo mokrenje nakon toga mi više ništa ne smeta, tj. ne bih prekinuo ni uz bilo kakvu buku, glasove.
Problem se umanjuje ako sam pijan, jer se opažanje na okolinu u potunosti smanjuje. Dakle, generalno ne mogu da se opustim, kao da iam negde neku blokadu. Po prirodi sam prirodna i vrlo stabilna osoba. Išao sam kod svih lekara (urologa: radio uretrocitoskopiju, neurologa, neuropsihijatra ali bez bilo kavog napretka, osim konststacije da je to problem psihičke prirode). Verovatno je u pitanju psihološki problem koji se vuče još iz detinjstva.
Ako je neko ovaj problem rešio neka mi kaže kako i na koji način, jako bih mu bio zahvalan.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: nemogućnost otpočinjanja mokrenja

Post od aaaca »

Очигледно је психолошки проблем али много већи проблем је то што си почесто пијан.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: nemogućnost otpočinjanja mokrenja

Post od vasa »

pa nasao si resenje--hehehe
napijes se i gotovo
ma, ipak bi tu trebala neka psihoterapija, pretpostavljam
Odgovori