nemam apetit, ali nisam ni mrsav, vec imam naslage sala

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Colask8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 7:32 pm

nemam apetit, ali nisam ni mrsav, vec imam naslage sala

Post od Colask8 »

Kao sto pise u naslovu, ne jedem cesto, jedem obicno 1-2 puta dnevno, jer moji roditelji su uglavnom na terenu. A problem u tome je sto imam stomak, vise nije onakav kakav je bio(veliki), posle dijete koju sam vodio tokom leta prosle godine, ali mi se tezina vratila jesenas jer sam samo je testenine, pa posle toga sam ponovo smrsao zbog gripa, moze li neko nesto da mi preporuci, neku dijeticu da jos malo smrsam, pa posle toga mislim da radim neke vezbice za misice. Jos nisam zadovoljan svojom linijom, nemam komplexe zbog toga, ali jednostavno mi je krivo sto me devojke ne gledaju isto kao tokom zime i tokom leta
nicole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 11:29 pm

Post od nicole »

Pa ti vec sam znas koji je tvoj problem...Kazes da ne jedes mnogo, ali jedes gluposti :wink: Dakle, voce, povrce, zitarice, setnje, vjezbe..Ma znas ti to i bez foruma. :)
Pozdrav
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Tvoj problem ce najbolje i najprofesionalnije reshiti nutricionista.

Obrati se u svoj dom zdravlja i otidji na pregled, ne brini lekari nutricionisti ne ujedaju i ne udaraju pacijente :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Usporen ti je metabolizan jer jedes 1-2 dnevno, Jedi 5 puta i da vidis kako ces smrsati:D Naravno, podrazumeva se da zdravu hranu:)
Odgovori