Ovako imam stomacne tegobe,tj samo bol u stomaku koji se javi i prodje vec nekoliko dana.Isla sam kod lekara i vadila sam rezultate i radili su mi analizu urini,nista nije ni povecano ni smanjeno,sve je u savrsenom redu.Kada sam isla merili su mi pritisak i rekli da je nizi nego sto treba,a i ja sam postala dosta bledja,ko sto bi mmoja nastavnica rekla ''pokisla'' i sada sta da radim,s obzirom da nmgu da dobijem uput za UZ,posto kazu da mi nije nista.
Sta moze da bude i da li mzoe da bude nesto opasno??
nemaju pojma sta je
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: nemaju pojma sta je
Koliko traji dugo ta bol kad se javi?
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član

- Kontakt:
traje 5 dana,nznm kada se javi,ne racunam na sat zaista
pa onda, ako su ti svi rezultati u redu kao sto kazes, onda je samo na nervnu bazu. uznemirenost i nervoza mogu da prouzrokuju bolove u predelu stomaka.
Ovo ti kazem iz licnog iskustva jer i mene u poslednje vreme prati ista muka i to svaki put kad s euznemirim, svesno ili ne, i traje neko vreme pa prodje i tako u krug.
Ovo ti kazem iz licnog iskustva jer i mene u poslednje vreme prati ista muka i to svaki put kad s euznemirim, svesno ili ne, i traje neko vreme pa prodje i tako u krug.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član

- Kontakt:
imate rezultate u laboratorijska dijagnostika postavila sam tamo slicice....pa mozete pogeldati,pa nznm moguce da je na nervnoj bazi...Marijaft napisao:pa onda, ako su ti svi rezultati u redu kao sto kazes, onda je samo na nervnu bazu. uznemirenost i nervoza mogu da prouzrokuju bolove u predelu stomaka.
pogledala sam....mislim da je ipak samo na nervnoj bazi...
Dakle, manje nervoze i stresa i sto manje razmisljanja oko nekih stvari koje samo dodatno uznemiruju.
Dakle, manje nervoze i stresa i sto manje razmisljanja oko nekih stvari koje samo dodatno uznemiruju.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član

- Kontakt:
hvala vam Marijaft
potrudicu se..!
potrudicu se..!