Nelagodan osecaj u donjem levom delu stomaka

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
user011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 10:03 pm

Nelagodan osecaj u donjem levom delu stomaka

Post od user011 »

Pozdrav svima!
Pre cetiri dana mi se javio neki nelagodan osecaj u srednje-donjem levom delu stomaka, kao neka nadutost, skakljanje, ciji intezitet varira s vremena na vreme. Stalno je prisutan, nekad se jace oseca a nekad slabije.
Primetio sam da mu se intezitet menja posle podrigivanja ili vetrova, ali ako je samo vazduh u pitanju, sto se nadutost oseca samo u tom delu stomaka a ne i u ostalim!?!
Na pritisak rukom se pojaca osecaj nelagodnosti, i javi se minimalan skoro neprimetan bol.
Ima li neko neki savet, sta bi to moglo da bude?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

slican osecaj imam u desnom delu stomaka al na pritisak i masazu cesto izbacim vazduh i bude mi lakse-inace treba voditi racuna o ishrani-jesti hranu koja je lako svarljiva vise se kretati-ne leci posle obroka i caj za probavu biljne apoteke beograd je dobar-nadam se da je i kod tebe sam o problem sa gasovima-koji se pojave uglavnom zbog loseg varenja.pozdrav
user011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 10:03 pm

Post od user011 »

Pozzz....
Izgleda je problem kod mene bio izazvan shpinatom kojeg sam pojeo sutra dan od spremanja... bar doktor tako misli posto mu nije nista drugo palo na pamet na osnovu mojih podataka.
Odgovori