Ja imam nekoliko pitanja za razlicite vrste problema pa bi molio ukoliko je neko imao slicne probleme ili zna sta da se radi da odgovori.
Prvo zanima me operacija ociju laserom za smanjenje dioprtije u pitanju je mala minus dioptrija 1.5. Koliko je to efektivno i jer postoji mogucnost da se dioptrija vrati, takodje me zanima da li mogu da se dogode neke stetne komplikacije i posledice.
Drugo alergija i astma, ja sam alergican na polen trave (radjene su mi kozne probe u bolnici) i lekarka mi je rekla da mogu da imam komplikacije leti kada sam na otvoreno ali ja to nemam niti imam bilo kakvih problema sa disanjem ali zimi mi se pojavljuje neka alergija posebno oko/ispod oka na dlanovima tabanima na kuku i takodje mi se dogadja da imam strasno probadanje u plucima ne gusim se niti imam neke slicne posledice ali oko 30/60 minuta me strasno boli kao kada vam se komad hrane zaustavi u jednjaku pa imate onaj tup osecaj e tako po celoj sredini tela od pluca pa do gornjeg stomaka. Za sve ove probleme sam se obratio lekarima i oni su radili silne analize i isao sam konstantno na kontrolu prosao sve od ne trezi djavola do da da kako da ne... i niko ne moze da mi kaze konkretno da cu morati sa tim da zivim do kraja zivota da li postoje neke terapije ili nesto trece... (dobio sam i dve pumpice koje bukvalno nicemu ne koriste i ne uzimam ih)
Trece celavost, imam strasnih problema sa kosom opada mi nije od starosti (25), moguce da je zato sto nisam vodio racuna imao sam dugu kosu farbao sam je itd ali koristio sam 2% minoksidil isao kod dermatologa i slicno kao i kod prethodnog problema nista. Ne bi rekao da je celavost genetska jer pre sam imao toliko jak koren kose da nisam moga glavu da obrijem brijacem.
Nekoloiko pitanja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Cat
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Za prvo pitanje vidi www.svetivid.com pa se raspitaj kod njih a možda se javi neko sa konkretnim iskustvom.
Za treće pitanje - to što ti je ranije bio jak koren ne znači da nemaš genetsku ćelavost, ima ljudi koji do određenih godina imaju gustu kosu i onda proradi gen i kosa počne da se proređuje - znači, ako nema nikakvih oboljenja to ti je nažalost to.
Za treće pitanje - to što ti je ranije bio jak koren ne znači da nemaš genetsku ćelavost, ima ljudi koji do određenih godina imaju gustu kosu i onda proradi gen i kosa počne da se proređuje - znači, ako nema nikakvih oboljenja to ti je nažalost to.