Da li neko zna
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
slavicamilosav
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jun 26, 2009 4:14 pm
Da li neko zna
Nadam se da cu dobiti odgrovor na ovo pitanje,naime pokusacu da budem sto jasnija,preciznija...vec mesecima osecam bol i pecenje na mekom nepcu u onoj jamici iza gornje vilice tako da kazem,kao da imam neku tecnost,nesto sto klizi jer kad nagnem glavu unazad ili na stranu osecam kako polako klizi i to me uzasava uz sve to me jako pece ali sam osecaj je odvratan,tu je sluzokoza nepca jako tanka u odnosu na drugu stranu jer sam imala neku hirusku intervenciju u predelu tog nepcanog luka,sekli su mi sastav luka i jezika pa mi je tu veliki oziljak koji mi smeta ali su i tu gde osecam da mi nesto klizi zakacili imala sam dva tri konca,To mene jako pece,stalno dodirujem i osecaj da klizi je tako stvaran da mi ponekad toliko smeta da moram da povratim jer osecam da mi stoji tu negde gore,naime uz to me i uvo boli i ja neznam sta da radim,niko nista ne vidi a ja ludim...kako se uopste to mesto zove na mekom nepcu i ima li tu neki kanal da bi moglo da klizi tako na dole...sve ja razumem da ima gnoja zacrvenelo bi se ,da je cista nadulo bi se kako kaze doca ali mene ovo ubija,sta ako je nesto gore....trenutno mi doca daje neku blokadu u oziljak dole na spoju jer misli da mi on vuce i pravi problem,oziljak je star godinu dana ali nekako mislim da to nema veze jedno sa drugim,ako neko ima ideju...prosto mi je glupo da kazem nekom doktoru da osecam da mi se tu nesto pokrece,klizi pomislice da sam neka dijabola a mene boli....