Neka mi neko pomogne..Please..
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- terpsichore
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 4:28 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
Uplasena_mala
- Novi član

- Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 8:36 pm
terpsichore napisao:pa sta ako je 81.? jel sad izmislio svijet? bez uvrijede, ali nemoj biti toliko naivna! otkud znas s kim je on sve imao odnose a sudeci po njegovoj "ljubavi prema kondomima" ko zna da li se uvijek stitio.
take care!
zar se moze dobiti postinor bez recepta (nisam upucena)?
- terpsichore
- Stalni član

-
LenaPetrov
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Sto rece neko u prethodnim postovima: zar opet? Zao mi je sto si ponovo u istoj situaciji.
Preuzmi odgovornost za svoje zdravlje (a i mir) i otidji kod ginekologa da ti prepise pilule, a usput i da te pregleda. Ako si dovoljno odrasla da imas odnose, moras da budes dovoljno odrasla i da se na odgovoran nacin odnosis prema svom organizmu, pri tome se ne oslanjajuci na nesto sto ti je decko rekao. Sigurno ti nece reci "pa hm, nisam 100% siguran da mogu da se iskontrolisem".
Preuzmi odgovornost za svoje zdravlje (a i mir) i otidji kod ginekologa da ti prepise pilule, a usput i da te pregleda. Ako si dovoljno odrasla da imas odnose, moras da budes dovoljno odrasla i da se na odgovoran nacin odnosis prema svom organizmu, pri tome se ne oslanjajuci na nesto sto ti je decko rekao. Sigurno ti nece reci "pa hm, nisam 100% siguran da mogu da se iskontrolisem".
ja sam mislila na antibebi pilule.Uplasena_mala napisao:Popila sam ubrzo Postinor, tj. 4 sata posle odnosa, znaci unutar 24h, rekli su mi da nemam razloga za brigu, ali ja se ipak plasim..dulek napisao:pij pilule i budi mirna.
dovoljan je samo jedan spermatozoid koji ce da izadje pre ostalih i eto tebi bebice.
-
Uplasena_mala
- Novi član

- terpsichore
- Stalni član

-
Uplasena_mala
- Novi član

- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Prosto da ne poverujesh da postoji toliko kompanija koje proizvode kondome i sve dobro rade a niko ih ne koristi!
Pa kud nestaju toliki kondomi onda? Shta, deca se igraju vodenih bombi?
Da li je ishta i iko vrednan tvog straha da li si trudna ili nisi?
Koje god da je godishte dechko ili mushkarac sa kojim stupish u sexualni kontakt koristite kondom!
Pa kud nestaju toliki kondomi onda? Shta, deca se igraju vodenih bombi?
Da li je ishta i iko vrednan tvog straha da li si trudna ili nisi?
Koje god da je godishte dechko ili mushkarac sa kojim stupish u sexualni kontakt koristite kondom!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
cinnamon girl
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
-
cinnamon girl
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
Imala sam isti problem i moj decko isto tako nije zelio koristiti kondome pa sam ja svaki mjesec bila u strahu i jedva cekala da dobijem ali on je bio "100 posto SIGURAN" da je pazio. Na kraju sam otisla kod ginekologa, na srecu sve je uredu sto se pregleda tice, ali on to ne zna i nece saznati. Rekla sam mu da imam prelaznu upalu i da zato moramo koristiti zastitu i da ce to uraditi ako me voli. Sada je sve uredu koristimo kondome, njemu je dobro, a meni jos bolje jer vise ne mislim o tome sta ako je....