Nejasno febrilno stanje...Pomoc!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Cika Joca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 21, 2011 9:53 pm

Nejasno febrilno stanje...Pomoc!!!

Post od Cika Joca »

U decembru 2010. sam se razboleo,imao sam temperaturu 39,5 upalu grla,itd...Pio sam 3 dana hemomicin i proslo je...Nakon 15 dana opet sam se osecao lose,izmerio temp imao sam 37,3 nista strasno pa nisam ni obracao paznju,dok pocetkom marta nisam osetio da imam konstantno temperaturu 37,3.Sve zive analize sam uradio i sve je bilo ok,samo je CRP bio blago povisen-12.Inace radim u hitnoj pomoci pa sam prihvatio savet mojih lekara i otisao na infektivnu kod dr.Pavlovica koji je strucnjak za nejasna febrilna stanja.Sve zive analize su mi uradili,uzeli bris zdrela i nosa. I rekli mi sledece:"Imao si grip A(ne svinjski,samo A),imaces tu temperaturu jos neko vreme,ponasaj se kao da nije nista...od tada je proslo mesec dana ja i dalje imam temperaturu koja sad skoci ponekad i na 37,8...Inace imam problem sa krajnicima,stalno kasljucam i osecam vise golicanje nego bol u grlu.A i kod zubara nisam bio sigurno 3 godine.Sta mi je ciniti? Poludecu vise...Svaki savet je dobrodosao!Hvala!
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Nejasno febrilno stanje...Pomoc!!!

Post od angelika »

Cika Joco, znam nije vam lako,bas duuugo traje, ja vam jedino mogu reci da je profesor Pavlovic izuzetan strucnjak i drzite se njega i onog sto vam je on preporucio. Vi imate neku hronicnu upalo i to sigurno znate....Obidjite i zubara samo jedan kvaran zub moze napraviti rsum u organizmu....mozda alergija kakva, reuma, ili kakvo autonomno oboljenje... ali pretpostavljam da ste to vec proverili. Ja sam jednom imala kao posledicu blage (verovatno bakterijske) upale pluca bas dugo povisenu temparaturu uglavnom predvece, bas dugo vremena, mislim cetiri meseca, a onda je proslo kako je i doslo....samo od sebe. Pila sam puno C vitamina, kalcija, cajeva, zelenog, slez.....maticnu mlec....surutku. Jacala imunitet.Sve sto su mi preporucili lekari, a i neko ko je imao slicno iskustvo.
Nadam se...brzo ce vas proci...konacno! Puno srece! Pozdravljam Vas!
Cika Joca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 21, 2011 9:53 pm

Re: Nejasno febrilno stanje...Pomoc!!!

Post od Cika Joca »

Hvala vam! ja sam vise poceo da panicim jer predugo traje. sacekacu jos mesec dana pa ako ne prodje idemu dalje analize :) do tad... idem do cika zube... hvala jos jednom. ako jos neko ima nesto da doda,bio bi zahvalan.
Odgovori