nejasni simptomi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
cinderella
- Novi član

- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:07 pm
nejasni simptomi
Imam 20 godina, i poslednjih mesec dana sam jako napeta, obuzimaju me neka cudna raspolozenja, imam probleme sa spavanjem i ponekad kao da imam knedlu u grlu i ne mogu da disem. Takodje se javlja i bol u levoj ruci, sto me jako plasi jer znam za slucaj decka koga je bolela leva ruka i ustanovljen mu je rak kostiju! Jako sam se uplasila
Da li je moguce da su ti simptomi od te napetosti ili moze biti i nesto ozbiljnije? Da li bi pomoglo da izvadim krv, da li bi se tu nesto videlo?
Postovana,
to sto opisujete ide u prilog tkz. anksioznoj neurozi,te poseta psihijatru ili psihoterapeutu moze biti od koristi.
Sto se tice laboratorijskih analiza, preporucuju se svim zdravim osobama jedan put u toku godine/bolesnima i cesce/,te ako skoro niste kontrolisali krv i urin, savetujem da to i uradite.
Pozdrav
to sto opisujete ide u prilog tkz. anksioznoj neurozi,te poseta psihijatru ili psihoterapeutu moze biti od koristi.
Sto se tice laboratorijskih analiza, preporucuju se svim zdravim osobama jedan put u toku godine/bolesnima i cesce/,te ako skoro niste kontrolisali krv i urin, savetujem da to i uradite.
Pozdrav
Pobogu, pa idite na lekarski pregled a tamo valjda ima nekog ko ce znati da li i koje pretrage treba da uradite!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
cinderella
- Novi član

- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:07 pm
Pa radila sam analize krvi i urina pre mesec dana, mozda i malo manje, u urinu su bili poviseni leukociti 18-20, bilo je i bakterija, ali nakon terapije, to je vraceno u normalu. Sto se krvi tice, jedino sto nije bilo u redu su bili smanjeni leukociti. Da li ima potrebe da ponovo uradim analize i mogu li to uraditi "na svoju ruku", u nekoj privatnoj laboratoriji, ili nema potrebe za tim?