Nejasan uzrok nesvestica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
geek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 09, 2010 5:39 pm

Nejasan uzrok nesvestica

Post od geek »

Vec cetiri meseca imam nesvestice koje su uglavnom slabog do srednjeg intenziteta ali ponekad budu veoma jake i prosto me "obore" sa nogu. Jednom sam zavrsio i u urgentnom gde su mi uradili neuroloski pregled, CT scan, kardioloski pregled i pregled kod infektologa i nisu nista zakljucili pa su savetovali da se javim svom lekaru. Dalje je ustanovljeno da imam spondilozu, ispravljene vratne prsljenove i okostavanje prvog prsljena i da je to moguci uzrok nesvestica. Fizikalna ide dobro, ali se nesvestice, i dalje ponekad javljaju.

Pre svega ovoga sam imao problema sa gvodzjem, bilo je 4,2 (donja granica 10,2), pa sam posle nekog vremena ponovio analizu i uradio i dodatne analize: TIBC (62), UIBC (53) i Feritin (172,2), Gvozdje (9,0) i okultno krvarenje (negativno). To je bilo ok. Zbog toga sto i dalje imam nesvestice, ponovio sam analizu gvozdja i rezultati su Gvozdje (17,2), TIBC (66), UIBC (49) i Feritin (105). Osim pada feritina, ostalo mi deluje u redu. Gvozdje je dosta skocilo iako nisam pio nikakve preparate.

Medjutim, razlog zbog kojeg sam zabrinut je sto u stolici povremeno imam svezu krv, koja je ponekad veoma uocljiva, tj, ima je dosta (bar prema mojoj laickoj proceni). Kod drzavnog me nisu poslali kod gastroenterologa, a kod dva privatna gastroentrologa su mi rekli da mi nije nista. To krvarenje (kome ne znam uzrok) me brine, pa me zanima da li opste imam razloga da budem zabrinut?
Dimitrije1332
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 23, 2010 3:24 am

Re: Nejasan uzrok nesvestica

Post od Dimitrije1332 »

e pa ovako za stolicu nemoj da se brines posto je najverovatnije neki unutrasnji kapilar puko pa ti se povremeno javi krvava stolica ( nemoj da se brines to se vremenom sanira) ako hoces koristi kantarijonovo ulje tako sto stavis na prst i gurnes u anus ( znam da je grozno ali verujmi pomaze ) a po pitanju nesvestice svako jutro i prenego sto legnes da spavas popi 12 vitamina ( sumeca tableta ) i pi sto vise tecnosti i kloni se djeta bar godinu dana
Odgovori