Neizdrživa anksioznost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Zabrinuta :((
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 06, 2015 9:47 pm

Neizdrživa anksioznost

Post od Zabrinuta :(( »

Nadam se da će mi psihijtar prepisati neki dobar lek.Ja stalno preispitujem šta mi se dešava i baš sam nepoverljiva,stalno mislim da možda nisu dobro procenili možda imam neku drugu bolest(epilepsiju..)i ne mogu da savladam strah.Po ceo dan osećam nesvesticu,ne mogu iz kuće da izađem plašeći se da se nešto ne desi.I previše sam 'labilna',brzo se rastužim ili naljutim.Iskreno jako se plašim i dosta paničim.A ne mogu i ne znam način da mi zo prođe bez bromazepama koji me ošamuti...Brinem se za sebe.Da li će to ikada proći?Sve sam pokušala(duboko disanje,pozitivne misli,joga,razni čajevi,laka iskrana,da se ceo dan zanimam da nešto radim i zaboravim).Problem mi je i noć,ne mogu da spavam i onda krenu te misli i svee ponovo...Volela bih da se osećam kao pre da me sve raduje,da se krećem po ceo dan..a ne ovako.Pomozite mi molim Vas,ovo je neizdrživo!Biće sve ok,valjda jednom...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Neizdrživa anksioznost

Post od aaaca »

Ехеј, полако девојчице. Колико имаш година?

Вероватно имаш неки мањи здравствени проблемчић и онда си се превише уплашила јер немаш са ким да разговараш. Уз погрешно и непромишљено коришћење информација са интернета ето великих проблема.

Пробај да се сетиш и што детаљније опишеш како је све почело.
BojanBeo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2015 8:50 am

Post od BojanBeo »

Savremena hipnoza je proveren i siguran metod promene načina razmišljanja i ponašanja sa dokazanim rezultatima.
Hipnoza Vam pomaže da se brzo i lako oslobodite neprijatnih osećanja i ostvarite pozitivne promene koje su Vam potrebne.
Moja osnovna želja je da ovaj izuzetno moćni način stvaranja pozitivnih promena učinim dostupan što većem broju ljudi.

Iz iskustva vam kazem, jako veliki broj osoba koje imaju problem sa ankcioznoscu, mnogo ljudi koji su nazalost i psihijatruju posetili, na kraju su dosli na hipnoterapiju i resili svoje probleme.

Uz jako pristupacne uslove, 1 tretman nedeljno, radi se 4 tretmana do zeljene promene.

Za vise informacija me kontaktirajte na PM ili na mail [email protected]
Miconi9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 12, 2015 8:02 pm

Post od Miconi9 »

Imam slican problem,imao sam aksioznost nekih 3,4 meseca..tu je bio strah da ne poludim,dal pravilno disem,po celu noc sam slusao kako mi srce kuca,slabo sam spavao itd itd...to je sve proslo ali mi se desava da sam poceo posle tih strahova i sve to da nepravilno disem.Kao hladan vazduh da udisem,brzo disem i kao uznemireno,desava mi se da se i rastresem ponekad kao da sam pod veliki pritisak.U grlu isto osecam napetost,kao knedle da gutam...Imam 20 godina.Inace sam bio sportista,10 godina sam se bavio kosarkom i ovo mi se nikada ranije nije desavalo.Zbog svega toga osecam se i umorno tokom dana,kao da me to disanje iscrpljuje.Ne znam sta da radim,ako moze neko da mi pomogne....Ne znam kako da ispravim to
Brigite
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 20, 2008 12:58 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Brigite »

Moja koleginica je odjednom uvrtela u glavu da ce je udariti autobus. Podje kuci sa posla, stane na stanicu da ceka autobus i kada vidi da ide autobus njoj se pricinjavalo da on ide tacno na nju i da ce je udariti. I onda sklanjala se unazad sa stanice i ide prema zgradi, kako se autobus priblizava ona ide unazad dok ledjima ne dodirne zgradu. I kaze vidim da ne mogu dalje unazad a imam utisak da autobus ide pravo na mene, Srce joj lupa, zavrti joj se od straha u glavi, autobus stane na stanicu i nastavi dalje a ona kaze sva u znoju, srce joj lupa 130 otkucaja, hoce da se ugusi.

Njena sestra je lekar i ona je nju odvela kod psihijatra, psihijatar joj dao neke tablete da pije, ona to pila mesec dana i sve joj je to proslo i evo ima vec vise od 15 godina nikad joj se nije vise to vratilo. Prema tome nemojte izbegavati odlazak kod psihijatra jer se to vrlo brzo i lako moze srediti.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Психо таблетице веома веома ретко решавају проблеме.

Једноставно прекини да мислиш о глупостима и крај.
Odgovori