nedovoljna erekcija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jole555555
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 01, 2015 6:46 pm

nedovoljna erekcija

Post od jole555555 »

pozdrav....imam problem sa nedovoljnom erekcijom.Imam 35 godina i problem je nastao prije desetak godina kada sam pokupio nekakvu bakteriju i nije mi se mogao dignuti.Dobio sam neke ljekove i nakon nekoga vremena to je prošlo.Stvar je u tome što nije skroz prošlo tj. nije se vratilo na prijašnje stanje.On se meni digne baš kako treba, ali kada svršim i nakon nekoga vremena hoću drugi put on se učvrsti na nekih 70 -ak % i nakon nekog vremena padne usred sexa.Slali su me na psihu gdje su mi utulili da mi je sve to u psihi, na šta sam ja nasjeo i pustio da vrijeme prolazi (i ja i moja zena) kao biti će bolje.Danas znam da to nije na psihi jer tokom godina sam uvidio da ako se sexam tri dana zaredom (samo jednom po danu) četvrti dan on se ne moze dignuti tj. kao kad hoću drugi put.Primjetio sam da u to vrijeme penis bude neke plavkaste boje, kao da nema krvi u njemu i glavić bude onako malo smezuran.Znam da to nije na psihi jer ja točno osijetim da nema snage u njemu.Razmisljam o koristenju viagre ili kamagre, ali nebih sa time još išao jer nekako smatram da bih mogao izgubiti i taj prvi put za koji mi ne trebaju pomagala.Također jako brzo svršim taj prvi put (nekad za minut-dva).Ako netko ima slican problem ili iskustva u rješavanju bio bih jako zahvalan...hvala unaprijed
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: nedovoljna erekcija

Post od aaaca »

Крштеница. :roll: Немаш кондиције.
DarkoJovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 10, 2015 2:23 pm

Re: nedovoljna erekcija

Post od DarkoJovic »

koristi biljke koje pomazu cirkulaciji kao sto su djumbir, beli luk i razne druge. mislim da je problem u cirkulaciji.

nisam lekar, ali znam coveka kojeg je zena ostavila zbog tog problema i biljkama se vratio na staro ... zena se naravno nije vratila :)
Odgovori